Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Αιγαιοπελαγίτικοι 2022. Ρεκόρ Αγώνων από Παπαμιχαήλ και Τζικανούλα

Χρυσό μετάλλιο η Ελαμπάν, Αργυρό η Κοτσέλη
Βασισμένη κυρίως στα παιδιά των μικρών κατηγοριών η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου επέστρεψε από τη Λήμνο με 5 μετάλλια, τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παμιχαήλ αγωνίστηκε στα 3000 βάδην και κέρδισε (12.40.39) με νέο ρεκόρ αγώνων. Η Στέλλα Τζικανούλα αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα, στο άλμα σε ύψος όπου κέρδισε επίσης με νέο ρεκόρ αγώνων (1.68) και στον ακοντισμό όπου ήταν 3η με 37.31
Τα άλλα δύο μετάλλια κέρδισαν οι αθλήτριες της νέας γενιάς, η Δήμητρα Ελαμπάν στα 150μ (20.40) και 1η θέση και η Νατάσα Κοτσέλη στην σφαιροβολία με (9.29)
Στην εξάδα βρέθηκαν οι Κατερίνα Γκόγκου 4η στα 200μ (27.71) η οποία αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, ο Χρήστος Μερρής στα 1.200 5ος με 4.12.12 (ατομικό ρεκόρ) η Ναταλία Νικολοπούλου επίσης 5η στα 1.200 με 4.35.70 (ατομικό ρεκόρ) και η Εμμανουέλα Ιωακειμίδου 5η στον ακοντισμό με 31.42. Επίσης 6η ήταν η Ειρήνη Γιδαρακη στα 1200 με 4.39.40

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Στέλλα, μπράβο και στην Λήμνο για την μεταγραφή! Κρίμα για τα Σέρβια που διώχνουν τα παιδιά τους! Έδιωξαν τα τσακαλάκια από τον ΤΙΤΑΝ την Στέλλα γιατί δεν είχε πτυχίο, και στο ποδόσφαιρο έχουν άτομο χωρίς πτυχίο. Μικροί και ασυνεπείς, όπως σε πολλά!

Ο στίβος του ΤΙΤΑΝ συμμετείχε;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Στέλλα,ο Ελευθερίου και τα τσακαλάκια δεν σε ήθελαν στον τόπο σου.Απλά να το πώ,αν σε ήθελαν θα σε κρατούσαν.Ο εγωισμός τους όμως και η έπαρσή τους είναι πάνω από ΟΛΑ.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

καντε καταγγελια αν δεν εχουν πτυχια ρε!η καντε καταγγελια η σκαστε ρε μιζεροι!!ολοι εσεις εχετε πτυχια????

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένουμε άλλον Δήμαρχο για να δείξουμε τα πτυχία μας.

Ανώνυμος είπε...

20:53 μην θυμώνεις δεν είναι κακό να είσαι αγράμματος εσύ όμως δεν έχεις και συμπεριφορά απλά λέμε ο αθλητισμός θέλει να έχεις κάποιο πτυχίο και Καλή συμπεριφορά πράγμα που λείπουν και τα δύο από σένα!!!

Ανώνυμος είπε...

10 05 σε ευχαριστω πολυ που μου το ειπες!! τι αλλο ξερεις??

Ανώνυμος είπε...

Βολέψτε τους δικούς σας όπως κάνετε 3 χρόνια τώρα και αφήστε εμάς τους μίζερους.Διώξατε από τον σύλλογο την Στέλλα και τον Χρήστο,τα ονόματά σας ήδη γράφτηκαν στην ιστορία του συλλόγου με μαύρα γράμματα.Ενα χρόνο ακόμη,ότι προλάβετε.

Το Προφίλ μας