Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

O… κακός χαμός και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Άγριος καυγάς Ποντίκη-Σπυρίδου-Μ. Παπαδόπουλου και διακοπή συνεδρίασης! -Βίντεο

Από το kozanimedia.gr
O… κακός χαμός και πάλι στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, μετά από  άγριο καυγά των Χρήστου Ποντίκη-Ρίτσας Σπυρίδου και Μιχάλη Παπαδόπουλου (δημοτικός σύμβουλος παράταξης ελάσσονος αντιπολίτευσης), με τον πρόεδρο Νίκο Μπουκουβάλα να αποβάλει τον τελευταίο και να διακόπτει τη συνεδρίαση!

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της Ρίτσας Σπυρίδου για την κατάσταση των αγροτικών και όχι μόνο δρόμων και τα έργα στον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστου Ποντίκη, ο οποίος σχολίαζε εκτός μικροφώνου, ενώ στη συνέχεια ο Μιχάλης Παπαδόπουλος εξερράγη, χτύπησε το χέρι στο έδρανο, με αποτέλεσμα να γίνει…ο κακός χαμός!

Δείτε το βίντεο:

 


33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι η κάτω του μηδενός συμπεριφορά του Ποντίκη (αυτό είναι το επίπεδό του)δεν είναι τυχαία και έρχεται μετά από συνεννόηση με τον Ελευθερίου,ο οποίος μένει απαθής και ατάραχος.Ο Μπουκουβάλας αποβάλει τον Μιχάλη Παπαδόπουλο επειδή κτυπάει το χέρι του στο τραπέζι,ενώ δεν αποβάλει και τον Ποντίκη που κάνει το ίδιο.Κάποιος γνωστός στην κοινωνία των Σερβίων για ότι έκανε σε βάρος της Στέλλας Τζικανούλα,βγαίνει από την αίθουσα χαζογελώντας.Ε όχι αυτοί πρέπει να φύγουν από το Δημαρχείο και θα φύγουν μιά και καλή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ρε ! θα ερθουν οι χωριατες να κανουν κουμαντο στο χωριο μας!ακους εκει!!!αλλα δεν θα το ανεβασεις γιατι και εσυ με αυτους εισαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαριές κουβέντες εκτοξεύτηκαν.
Κανονικά η κα Σπυρίδου πρέπει να πάει στον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Σκηνή απείρου κάλλους και αυτή η έκρυθμη και βίαιη συμπεριφορά πηγάζει και από τις μεταξύ τους προσωπικές συζητήσεις των μελών της δημοτικής αρχής και τους βγαίνει τόσο φυσικά στις δημοτικές συνεδριάσεις δείχνοντας τον αληθινό χαρακτήρα τους. Το πολιτικό τέλος πλησιάζει για το ΄΄Γιουρούσι΄, λέξη δανεισμένη από τον ίδιο τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχεις πλειοψηφία οφείλεις να ακολουθήσεις πολιτική συναίνεσης σε πνεύμα συνεργασίας. Ακόμη κι αν η σύμπνοια είναι αδύνατη οφείλεις να εγγυάσαι ήρεμο κλιμα. Αυτο λέει η λογική. Ακόμη κι αν δεχτείς πρόκληση, οφείλεις να μείνεις βράχος, να αντιδράσεις ψύχραιμα και διπλωματικά. Να μην παρασυρθείς. Να ελέγξεις την κατάσταση αντί να αφεθείς να σε ελέγχει αυτήν. Η έλειψη πολιτικής εμπειρίας εδώ είναι εμφανής. Έλειψη πολλών ακόμη πραγμάτων. Εχουν συσωρευτεί τόσα πολλά παταδείγματα σε αυτο το δσ που θα γέμιζαν την ύλη για σεμινάριο "τί δεν πρέπει να κάνεις σε ενα δσ". Συνεχίζουν αηκάθεκτοι με κόστος φυσικά για τα Σέρβια. Δικαίως αγανάκτησε ο Μιχάλης. Και άδικο να είχε , ένας αντιδήμαρχος οφείλει να αντιδρα με το κύρος του θεσμικού του ρόλου και όχι όπως σε κουζινα πιτσαρίας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές οτι ο δήμαρχος έχει ξεμείνει από στελεχειακό δυναμικό. Δεν έχει "ομάδα". Δεν πλαισιώνεται από άτομα με εκτόπισμα. Ο Ζάκης είχε εκτόπισμα, εμπειρία και γνώσεις, ο Κακαφίκας είχε τις απαραίτητες γνώσεις λογιστικής , αλλά εκατέλειψαν το πλοίο. Οι επιλογές σε θέσεις ευθύνης ειναι πια επιλογές ανάγκης και απελπισίας. Επιλέχτηκαν διότι δεν ήταν άλλοι διαθέσιμοι. Αν δεν ανανεώσει στο ψηφοδέλτιο, κάηκε. Αλλά και ποιό νέο πρόσωπο θα δεχτεί να εκτεθεί μαζί του ειναι κι αυτό ενα ερώτημα. Θα καεί κι αυτός. Είναι ρίσκο κύρους για κάθε νέο επίδοξο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να σκούζεται ο κύριος Δήμαρχος έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο και με τη βοήθεια των συνεργατών του θα είναι και πάλι διοίκηση στο Δήμο μας. Τα Σέρβια θέλουν Σερβιώτη δήμαρχο και θα έχουν, η Γέφυρα στο Μέλλον πάει για 3η πενταετία έχοντας εξασφαλίσει την 2η θητεία. Θα τρίβεται τα μάτια σας με το ποσοστό που θα πάρει ο κύριος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023. Γίνεται, ναι γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

12.11 να σε ευχαριστήσω για το γέλιο αλλά είναι αντιγραφή γιατί τα ίδια έλεγε και έγραφαν και οι κολλητοί του κοσματοπουλου. Ούτε ένας δικός του δεν ξαναβγήκε. Τα ίδια ακριβώς θα έχει η γεφυρα στην ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

12.11 και μετά ξύπνησες.Τώρα πές μας και ένα με τον Τοτό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΙΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΡΑΦΕΙ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΙΤ; ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΤΑΗ ,..., ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "...";
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ- ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

12.11 και εγώ Σερβιώτης είμαι και δεν θέλω τον Ελευθερίου Δήμαρχο.Πώς λές τα Σέρβια θέλουν Σερβιώτη Δήμαρχο;Σάν και μένα είναι και άλλοι πολλοί,πάρα πολλοί.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και στα Σερβια τρίτος θα βγει. Ο Ζάκης τον έβγαλε έτσι κι αλλιώς. Ξέρω πολλούς Σερβιώτες που δεν θα τον ξαναψηφίσουν. Δεν ξέρω ούτε έναν που θα τον ψηφίσει για πρώτη φορά. Οι Σερβιώτες είναι θυμωμένοι. Αισθάνονται εκτεθειμένοι, ειδικά αυτοί που έχουν μαγαζια και πελατεια από τα χωριά. Έχει φανατικους οπαδους αλλά λίγους. Το "Σερβιώτης δήμαρχος" μας τέλειωσε. Τα Σέρβια εχασαν, κυρίως σε πελατεια. Στα δε χωριά στις εκλογές θα γίνει γλέντι. Αυτοί που θα κατεβουν ως υποήψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του στα χωριά δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν εύκολα την απόφασή τους στους συγχωριανούς τους. Έκανε βέβαια πολλά μερεμετια, αλλά δόθηκαν και πολλά λεφτα απο το κράτος χωρίς εγκρίσεις λόγω κόβιντ. Ανοιξαν οι κανουλες για όλους τους δήμους ώστε να αποφευχθει τεράστια οικονομική κριση. Τυχερος ηταν, αλλά... Όπως σας το λέω, τρίτος ΜΕΣΑ στα Σέρβια. Μη σας πω και τεταρτος.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο του δημάρχου είναι παραγωγικό σε όλους τους τομείς. Υποδειγματικη διοίκηση, που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης των πολιτών. Με αυτά τα δεδομένα ή νίκη στις επόμενες εκλογές για την παράταξη ΓΈΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ είναι γεγονός. Ήδη με τις εκτιμήσεις τοπικών εκλογολογων, ο δήμαρχος κερδίζει τις επόμενες εκλογές με άνετη πλειοψηφία. Γίνεται να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις από το τέρμα οι αναθέσεις το προεκλογικό πως φτάσαμε σε αναθέσεις στην Λάρισα και αναθέσεις που η διαύγεια είναι γεμάτη; Έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου ο Κίτσος όντως. Της λαρισας

Ανώνυμος είπε...

20.01 γίνεται να πάτε σπίτια σας;Ναί γίνεται και θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λέει ο 19. 26 πολλά λεφτά από το κράτος στους δήμους χωρίς ελεγχο την ΔΕΗ πληρωσε το κράτος δικαστικές αποφάσεις μέχρι και με επιχορήγηση για αντιμετώπιση του κορονοιου ο δήμος αγόρασε αμάξι και έφτιαξε κουζίνες σε ιατρεία χωριών χωρίς γιατρούς! Στην Διαύγεια παιδιά είναι όλα στις πληρωμές κάτω λέει από που πληρώνουν από που βρίσκουν τα λεφτά ευτυχώς ο γαπ έκανε κάτι καλο

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι δια ζώσης συνεδριάσεις θα γίνουν συλλεκτικές, σας το λέω, θα έχουν και ενδιαφέρον για τον αρχαιολόγο του μέλλοντος! Τί έχουμε ζήσει ρε παιδιά, από διαπόμπευση πολιτών και μέτρημα των likes στο facebook από έδρας μέχρι πνευματώδη σεμινάρια γραμματικής σε απίστευτη εναλλαγή με μπινελικια απείρου κάλλους. Αλλά κάτι μου λέει οτι με τα δια ζωσης θα περάσουμε πολύ καλά. Τυφλα να εχει η netflix. Αν δεν επανεκλεγούν, εμένα θα μου λείψουν.

Ανώνυμος είπε...

Εάν επανεκλεγούν; καλά κάτσε να έχουν ψηφοδέλτιο. μόνο μεταξύ τους λένε ότι θα ξαναβγούν και τα παπαγαλίζουν καμιά 20αριάπου είναι στο παρεάκι και έχουν συνεχώς αναθέσεις. και δυο τρεις που βρήκαν δουλειά. μερικοί από την ίδια οικογένεια. "τώρα φτάσαμε και σε απευθείας αναθέσεις γιατί κάποιος δουλεύει εκεί" ! χαχαχα και ξέρουμε ποιοι είναι. όσοι για την υποδειγματική διοίκηση που γράφει ο σάλιαγκας εμένα μου ήρθε στο μυαλό μια επιστολή που διαβάσαμε στο ai-vres. όσοι έχουμε δουλέψει με μισθό εργάτες πληρώνουμε φόρους και ντρεπόμαστε να δηλώσουμε 350 ευρώ το χρόνο εισόδημα καταλαβαίνουμε πολύ καλά.

http://ai-vres.blogspot.com/2021/05/ai-vres.html

Επιστολή διαμαρτυρίας υπαλλήλων του Δήμου Σερβίων προς τον Δήμαρχο Χρ. Ελευθερίου "η αποτελεσματικότητα όσων διοικούν δεν κρίνεται από την άσκηση πυγμής που εξ ορισμού απορρέει από τη θέση τους αλλά από την ικανότητά τους να επιλύουν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές καταστούν συγκρουσιακές"!
Σέρβια, 19/04/2021
Κύριε Δήμαρχε,

Με διάχυτη αμηχανία αρχικά και με έντονο προβληματισμό στη συνέχεια, παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα να εξελίσσεται από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου μία σειρά ενεργειών, που με πρόσχημα την αναδιάταξη του προσωπικού έχει επιφέρει σημαντική αναστάτωση στην εργασιακή μας καθημερινότητα. Φυσικά, αποκορύφωμα των προαναφερθέντων ενεργειών της Διοίκησης αποτέλεσε η συμπεριφορά της έναντι του συναδέλφου (και συμπτωματικά; Προέδρου του συλλογικού μας οργάνου) Ιωσήφ Μιχαηλίδη, με πρώτο βήμα την εργασιακή του απαξίωση και δεύτερο βήμα την εξοντωτική ποινή που του επιβάλατε, λειτουργώντας ως μονομελές πειθαρχικό όργανο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ρόλος μας δεν είναι να εισέλθουμε στην ουσία μιας πειθαρχικής διαδικασίας, τις λεπτομέρειες της οποίας άλλωστε δεν γνωρίζουμε, όμως είναι υποχρέωσή μας να τονίσουμε τη βαθύτατη απογοήτευσή μας για το κλίμα που διαμορφώνεται στο εργασιακό μας περιβάλλον και την τακτική σας επιλογή για το κλίμα εντάσεων και κλίματος ανασφάλειας. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο κατά την οποία ο Δήμος μας, παρά την πανδημία και την ελλιπέστατη οργανωτική του δομή, τρέχει δεκάδες δράσεις – καθημερινής φύσεως αλλά και μακροπρόθεσμης προοπτικής – και δεν έχει την πολυτέλεια να θέτει από μόνος του περιττά εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Κλείνοντας την παρούσα, εκφράζουμε την ελπίδα να αναθεωρήσετε τη στάση σας έναντι των ανωτέρω γενικών και ειδικών ζητημάτων. Εξάλλου, η αποτελεσματικότητα όσων διοικούν δεν κρίνεται από την άσκηση πυγμής που εξ ορισμού απορρέει από τη θέση τους αλλά από την ικανότητά τους να επιλύουν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές καταστούν συγκρουσιακές.

Η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Είδα την συνέντευξη στο WEST.Με το άρα και το ίδιο λεξιλόγιο Ελευθερίου μας κούρασες.Ο Κοσματόπουλος τα ίδια έλεγε για την 2η θητεία,για να ολοκληρώσει τα έργα του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σοβαρά πιστεύει κανείς ότι αυτοί οι ανεκδιηγητοι θα κατέβουν εκ νέου σε εκλογές; Και ποιος σώφρων άνθρωπος θα τους ψηφίσει; Ποια γυναίκα ποιος άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του; Ποιος θα ψηφίσει κάποιο. Που βριζει και δεν δέχεται την άλλη άποψη ούτε καν να την εκφράζει κάποιος; Και ποιος θα κατέβει μαζί τους; επειδή έτυχαν σε μια περίσταση που το κράτος για να στηρίξει την οικονομία μπουκωσε με λεφτά τους δήμους και έτσι έβαψαν κάγκελα και ανακαίνισαν κλειστά γραφεία στα χωριά και αγροτικά ιατρεία χωρίς γιατρούς νομίζουν ότι κάτι κάνουν; αυτό είναι διοίκηση; Μήπως να ρίχνουν ασφλατο και να φυτρωνουν τρυπες; Είδα τις αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών λεφτά με το τουλουμι στους δήμους φυσικά και στα Σέρβια. Και τα τζιμανια μας ανερυθριαστα ομολογούν ότι κάνουν αναθέσεις στους φίλους τους και παίρνουν ανταποδοτικά !!!!! Αλήθεια ρε παιδιά αυτός ο συμβουλος απολιγνιτοποιησης γιατί τα μαζεψε και δεν ξαναπατήσε; Σας πήρε χαμπάρι μάλλον και είπε έχω και ένα όνομα να προφυλάξω . Τελικά τις ανοιχτές πισίνες του συμπατριώτη μας και υποψηφίου συμβούλου θα τις πάρει ο δήμος;

Ανώνυμος είπε...

Θα επανεκλεγουν, μην στεναχωριέσαι. Δεν θα σου λείψουν. Θα τους έχεις άλλα 5 χρόνια στο σβέρκο σου. Έτσι και αλλιώς και εσύ αυτούς ψηφίζεις...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1934 στα Σέρβια του νομού Κοζάνης και πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου 2000 στην Αθήνα.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τί εννοείς για τον "σύμβουλο απολιγνιτοποίησης" 10:46? Έχεις στοιχεία για αυτά που λες; Παραιτήθηκε; Η περιβόητη "ομάδα Μπασιά" δεν υπάρχει; Από ποιους στελεχώνεται η ομάδα; Ο κ. Μπασιάς δεν είναι επικεφαλής; Δεν ανακοινώθηκε κάτι, από που προκύπτουν αυτά που λες; Από τον κύριο Μπασιά περιμένουμε μελέτη σχετικά με μονάδα παραγωγής ρεύματος από βιομάζα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις. Αναμένουμε τη δημοσίευση σχετικά. Ακυρώθηκε η εκπόνηση της μελέτης; Χωρίς σχετική ανακοίνωση διακοπής της μελέτης έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της επιστημονικής μελέτης. Τζάμπα περιμένουμε δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

πάλι συνέντευξη στα μέσα και του δημοσιογράφους που κατά τα άλλα βρίζει ο δήμαρχος και ο μπουκουβάλας! ο οοποίος έχει ένα δίκιο. δημοσιογράφοι που απλά κάνουν πάσα για να πει ο άλλος ένα πόσο καλός είναι!

13:55 γιατί δεν ρωτάς κατευθείαν τον δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δώσω τα μπραβο στον Μπουκουβάλα που με τις δηλώσεις του θα διώξει όποιον Κοζανίτη έρχεται στο νιαμερο

Ανώνυμος είπε...

Εδώ διώχνει τους χωριαταρέους δημότες,τους κοζανίτες θ αφήσει 16,53;

Ανώνυμος είπε...

7/9/22 12:11 Ότι κι αν θέλουν οι Σερβιωτες, που αμφιβάλω αν ξερεις,ποσώς μας ενδιαφέρει.
Αυτήν την φορά θα αποφασίσουν τα χωριά τον δήμαρχο τους. Έχω φίλους Σερβιωτες που στήριξαν το
ανέκδοτο και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή θα διοργανώσει το καλύτερο πανηγύρι φέτος. Έχουν ετοιμαστεί σχετικά διαβήματα, προς Κοζάνη, για την σωστή τήρηση των ημερομηνιών έναρξης και λήξης των αντίστοιχων 9ημερων. Μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι να έχουμε πανηγύρι υψηλού επιπέδου... Γίνεται? Ναι, γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Για τα πανηγύρια είστε καλοί.

Ανώνυμος είπε...

Με αγωνία περιμένουμε για να μας ενημερώσει ο ληξιαρχος-απουσιολογος πανηγυριων ποιοι ήταν εκεί και πότε. Βέβαια Κοζανίτες επισκέπτες δεν θα έχει λόγω των συνεχών προσβολών και εμμονών του απουσιολογου προς τους Κοζανίτες. Ελπίζουμε να έχει όμως Λαρισαίους καθώς έχουμε "ιστορικά περισσότερους δεσμούς" όπως λέει ο ιστορικός λαογράφος απουσιολογος καθώς ο δημαρχος στηρίζει τις επιχειρήσεις της λαρισας και τους δικηγόρους της θεσσαλονικης

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς ο Κίτσος να λέει κάντο. Αφήνει τον άρχοντα και τον ντακριστο να εκτείνονται όχι ότι είναι δύσκολο. Μετά ο άρχοντας δεν θα είναι υποψήφιος και ο Ελευθερίου θα λέει τον καθάρισα να δειχτεί ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα . Εάν βρει υποψηφίους δηλαδή γιατί και με την σκιά του έχει μαλώσει τώρα πια

Το Προφίλ μας