Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Διεξαγωγή Βαλκανικού πρωταθλήματος JUDO παίδων στην Κοζάνη

Εκ μέρους της Ελλ. Ομοσπονδίας Judo (ΕΟΤ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης το Βαλκανικού Πρωαθλήματος Παίδων (U15) στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022. Δείτε τη σχετική προκήρυξη: https://hjf.gr/i-prokiryxi-toy-valkanikoy-protathlim/
 Παρά την καθυστέρηση ενημέρωσης σας από την ΕΟΤ, ελπίζουμε με τη βοήθεια σας να διαφημίσουμε αυτήν τη σημαντική για τον τόπο μας διοργάνωση. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ καλέστε στο 6938114741 (Ε. Ι. Καζάκος).


--

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα τυχόν συνημμένα σε αυτό αρχεία είναι εμπιστευτικά και προορίζονται αποκλειστικά για χρήση του φυσικού ή νομικού προσώπου στο οποίο απευθύνεται. Εάν δεν είστε ο ενδεδειγμένος παραλήπτης, οφείλετε να μην το αντιγράψετε, αναμεταδώσετε, χρησιμοποιήσετε ή αποκαλύψετε το περιεχόμενό του. Οφείλετε να ενημερώσετε τον αποστολέα του μηνύματος για την εσφαλμένη λήψη του και αμέσως να διαγράψετε το μήνυμα. Παρακαλώ σημειώσατε ότι οποιεσδήποτε θέσεις ή απόψεις που παρατίθενται στο παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκφράζουν αποκλειστικά το συντάκτη του. Τέλος, ο παραλήπτης οφείλει να ελέγξει για τυχόν ύπαρξη ιού στο παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στα συνημμένα σε αυτό αρχεία. Ο αποστολέας δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ήθελε προκληθεί από ιό που ενδεχομένως διαδοθεί από το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Evangelos I. Kazakos MD, PhD, MSc, DTM&H
Biopathologist

Biopathology Labs 
Farmakis M. - Kazakos E. Iatriki IKE
2nd floor, 2 El. Venizelou st. 
50132 Kozani, Greece
tel.:+30 2461026775


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας