Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η Οδός Γ. Σεφέρη στην πόλη

Β. Π. Καραγιάννης

Σχεδγομτι δενυαρχιε Γεωρ Σεφερ Αλλλαασταση, περνα του ομτι δενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφόν την περνώ ή την τέμνω κάθε μέρα. Είναι η οδός Γ. Σεφέρη στο κέντρο της πόλης που ξεκινά από την οδό Παλαιολόγων και φγομτι δενυαρχιε Γεωρ Σεφερ Αλλλαασταση, περνα του ομτι δενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφτάνει στην οδό Εθελοντών 1912 δίπλα από την Στρατιωτική λέσχη. 

Η πινακίδα της είναι σε αθλία κατάσταση, πέραν του ότι στην ιστορία της λογοτεχνίας δεν υπάρχει  «Γεωρ. Σεφερ...» αλλά «Γιώργος Σεφέρης».  Μήπως η αρμοδία επί των οδών τεχνική υπηρεσίαό﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ό Εθελεοντωτιειος του ανατου του (1971)ορφθγαδενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφ του Δήμου μπορεί να διορθώσει τις αισθητικές και ονοματολογικές ανορθογραφίες  της οδού που έχει αναφορά στον μεγάλο ποιητή ό﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ό Εθελεοντωτιειος του ανατου του (1971)ορφθγαδενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφο οποίοσ που πέθανε σαν σήμερα το 1971.

            Αν δεν μποτην αναλαμβα του ποιητεξοδο το αναλαμανουμε εθοελοντικαδενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφρεί να σηκώσει τη δαπάνη την αναλαμβάνουμε εθελοντικά η Παρέμβαση την αναλαμβα του ποιητεξοδο το αναλαμανουμε εθοελοντικαδενυαρχιε Γεργ Σεφερ ΑλλλαΓιργος Σεφκαι το ΣΥΝ- Βιβλιοπωλείο στη μνήμη του ποιητή.

                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας