Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Κασαπίδης: Ασφαλτοστρώθηκε ο κεντρικός άξονας του μεγαλύτερου αρδευτικού της Δυτικής Μακεδονίας – Χρήστος Ελευθερίου: Ο κάμπος των Σερβίων θα έχει όχι μόνο το πιο μεγάλο αρδευτικό, αλλά και το πιο σύγχρονο και μεγάλο έργο οδοποιίας

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στον κάμπο των Σερβίων μαζί με το δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου . Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του κεντρικού άξονα του μεγαλύτερου αρδευτικού της Δυτικής Μακεδονίας, ένα έργο στο πλαίσιο της εργολαβίας για συντήρηση και αναβάθμιση της προσβασιμότητας στις αγροτικές επιχειρήσεις .
«Ο δρόμος εξυπηρετεί κτηνοτροφικές μονάδες, πάνω από δυόμιση χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας έχουν ασφαλτοστρωθεί και επιτρέπουν σε κτηνοτρόφους και γεωργούς να μετακινούνται χωρίς προβλήματα στις οι ίδιοι και τα προϊόντα τους χωρίς να κολλούν τα φορτηγά» .122 τέτοιες οδικές προσβάσεις ολοκληρώνονται με στόχο πάνω από 300 και την επόμενη χρονιά θα ακολουθήσει η προσβασιμότητα σε επιχειρήσεις με περισσότερες από 800 παρεμβάσεις .

Ο Χρήστος Ελευθερίου μίλησε για μια μεγάλη αρχή κοντά στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, «το πρώτο μεγάλο έργο μετά το αρδευττικό μετά το 1985. Και σε συνδυασμό με το Αντώνης Τρίτσης ο κάμπος θα έχει όχι μόνο το πιο μεγάλο αρδευτικό , αλλά και το πιο σύγχρονο και μεγάλο έργο οδοποιίας .Του χρόνου θα αποκτήσουν όλες οι μονάδες πρόσβαση με άσφαλτο είτε με χαλίκι .ΟΙ άνθρωποι του μόχθου θα πάνε πιο εύκολα στη δουλειά τους.

Ι.Π., prlogos.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ φαραωνικό ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

Κασαπίδη συνέχισε να προβαλλεις τον Ελευθερίου και θα απαντήσουν καταλληλα οι υποψήφιοι και οι ψηφοφόροι τηε Σπυρίδου.Οι εκλογες έρχονται και ακόμα δεν ειδαμε μια ανταμα με την αφεντιάτης,αλλο αφεντη εβαλες στο κεφάλι σου και θα το φας το κεφαλάκι σου.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι οτι αυτοί οι δυο πανε ως δύδιμοι. Είναι λογικό ρε παιδιά οτι αφού η Σπυρίδου είναι αντίπαλος του Ελευθερίου δεν μπορει να στηρίξει αυτον που τον σιγοντάρει.Αντε αυτή να κλεισει τα μάτια και ως νεοδημοκράτησα να το κάνει,οι γύρω της δεν θα το κάνουν στα σίγουρα.Δεν τη φοβαμαι, είναι πανέξυπνη και ξερει οτι θα είναι Δήμαρχος οπότε θα τα κανει ολα μια χαρά/

Ανώνυμος είπε...

Εγω μαθαίνω οτι της σπυρίδου ο περίγυρος είναι ολοι τους εξαλλοι με Μακρυγιαννη και Κασαπίδη και αυτοι προσπαθει να ηρεμήσει τα πνευματα.Λενε και ξαναλένε πως η προσβολή που δέχοντε δε θα περασει ετσι.Τα καφενεία και τα καφέ βουιζουν το τελευταίο διαστημα εντονα .

Το Προφίλ μας