Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Αναφορά-διαμαρτυρία του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Χρ. Ποντίκη για κακοτεχνίες στο έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Σέρβια-Πλατανόρρευμα

Σε αναφορά-διαμαρτυρία, για κακοτεχνίες στο έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Σερβίων-Λάβας Πλατανορρεύματος, από την πλευρά του εργολάβου, προχώρησε προς την Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την Π.Ε.Κοζάνης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Ποντίκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.

Να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο έργο έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Σερβίων και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τη συνέχεια να αναμένεται, πλέον, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τη δημοτική αρχή που οι ίδιοι ανέβαζαν video όταν γινόταν το έργο με σχόλια τύπου αεροδρόμιο και άλλα τέτοια παιδιάστικα.

Τότε που γινόταν το έργο βλέπεις αντί να προσέχουν για τυχόν λάθη, είχαν το μυαλό τους πως να ανεβάσουν video στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για την ίδια αρχή που άνοιξε ΤΡΥΠΑ στον δρόμο σε φρέσκια άσφαλτο σε Σέρβια και Τρανόβαλτο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν έπεσε ο άνθρωπος στην τρύπα του δρόμου που μόλις είχε κατασκευαστεί με το αυτοκίνητο,δεν είδα καμμιά αναφορά-διαμαρτυρία.Τότε μούγκα όλοι σας.Στο κάτω-κάτω της γραφής εκεί ήσασταν,δεν βλέπατε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος είναι επιβλέπων του έργου και με βάση την κακή ποιότητα του έργου, συνέταξε εκθεσιακη μελέτη για το έργο, για τα περαιτερω. Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υποδομών, επιβλέπει κατ ιδίαν όλα τα εκτελούμενα εργα στο Δήμο και δεν του ξεφεύγει μύγα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν του ξεφεύγει μύγα;χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.Είναι γνώστης γι'αυτό!!!!!!Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε να κόψτε τα χορτάρια που έγιναν 2 μέτρα και αφήστε ήσυχες τις μύγες.

Ανώνυμος είπε...

Την αναφορά-διαμαρτυρία ποιός την έγραψε;Ο Ποντίκης;ΑΔΎΝΑΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Από πότε 19:01 οι αντιδήμαρχοι είναι και επιβλέποντες του έργου.
Επιβλέποντες στα έργα είναι οι μηχανικοί του δήμου ή της περιφέρειας εν προκειμένω γιατί το έργο είναι της περιφέρειας.
Ο κάθε άσχετος μπορεί να έχει άποψη για την ποιότητα των έργων.

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να επιβλέψει σωστά το κλείσιμο μιας λακούβας, πως θα μπορούσε να επιβλέψει την ασφαλτόστρωση για να παρέμβει εγκαίρως και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις? Αεροδρόμια μας παρουσίαζαν στο fb.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι στη τεχνική υπηρεσία του δήμου μπορούν να επιβλέψουν σωστά; Όλα, μα όλα τα έργα που φέρουν την υπογραφή τους είναι για πέταμα. Τα παραδείγματα πολλά:

- Ανάπλαση Σερβίων
- Ταρτάν γηπέδου Σερβίων
- Ασφαλτοστρώσεις
- Αντιπλημμυρικό

Ασυδοσία και φυσικά κανείς τους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, κρυβόμενοι πίσω από την θέση του δημόσιου υπαλλήλου και της νομοθεσίας που είναι έτσι ώστε να τους προστατεύει.

Αν εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα και ήταν υπεύθυνοι για τα έργα που φέρουν τις υπογραφές τους και αυτά είχαν τέτοιες καταστροφές και κακοτεχνίες, απορώ : 1ον - αν είχαν ακόμη τη δουλειά τους και 2ον εάν η εταιρία δεν κινούνταν νομικά εναντίον τους για αποζημιώσεις.

Το Προφίλ μας