Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Τοποθέτησαν ψηλά τον πήχη με τα αιτήματα τους στο δήμαρχο οι δημότες της Καστανιάς

Τα “παράπονα” και τις διεκδικήσεις στο Δήμαρχο, είχαν την ευκαιρία
να εκφράσουν την  Κυριακή, οι κάτοικοι της Καστανιάς. Αφού άκουσαν αναλυτικά το έργο της δημοτικής αρχής, αλλά και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που αφορά την τοπική κοινότητα Καστανιάς, τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος  κύριος Νιζάμης Γ. Ο οποίος έκανε μια περιγραφή των προβλημάτων που χρειάζονται  παρεμβάσεις του δήμου.

 Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους δημότες, που τόνισαν με τη σειρά τους πως η Καστανιά δεν πρέπει να αποτελεί μια γειτονιά των Σερβίων, αλλά μια ΕΝΕΡΓΗ κοινότητα με τα δικά της ιστορικά και λαογραφικά χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να εξαλειφθούν.

Έθεσαν μια σειρά από θέματα τεχνικά, πολεοδομικά, ρημοτομικά, πολιτιστικά τα οποία κατέγραψε ο δήμαρχος και ανανεώνοντας το ραντεβού, υποσχέθηκε την επίλυση τους.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Καστανιά είναι το χωριό που η δημοτική αρχή παίρνει το απόλυτο μηδέν. Καμιά ουσιώδης παρέμβαση στο χωριό. Ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι του ορεινού όγκου ταλαιπωρήθηκαν πολύ με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.
Ένα αρδευτικό στα πατατοχώραφα είχαν ως αίτημα οι άνθρωποι και αυτό η δημοτική αρχή το έστειλε στην περιφέρεια.
Τι να περιμένουν από αυτούς πια;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να πεί,στο περίπου,πόσα αυτοκίνητα ανεβοκατεβαίνουν από και προς Καστανιά σε καθημερινή βάση;Χειμώνα-καλοκαίρι,μέσα και όλες οι εκδηλώσεις στο χωριό.Μιά απλή ενημέρωση,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον 50 σε καθημερινή βάση. Αν βάλεις και τις εκδηλώσεις του καλοκαιριου και γιορτές αγίων που γίνονται λειτουργίες στις εκκλησίες . Ο μέσος όρος σίγουρα φτάνει τα 70-80 αυτοκίνητα ημερησίως.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε 14.09...νάσαι καλά.

Το Προφίλ μας