Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μπουκουβάλα Ν.

Μας έχει συνηθίσει ο κ. Μπουκουβάλας στις ακραίες αναρτήσεις. Και προφανώς σε τέτοιες αναρτήσεις δεν απαντούμε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ο κ. Μπουκουβάλας ως ένας άλλος Πουαρώ, έψαχνε στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων να δει ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους ήταν απόντες.
Και κατέληξε ότι έλειπαν όλοι οι σύμβουλοι (και οι είκοσι) της αντιπολίτευσης.
Του ξέφυγαν οι κ.κ. Μπάκανος Γ. και Πράσσος Ευάγ. δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, οι οποίοι παρέστησαν διακριτικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχήν τα πράγματα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ηθική υποχρέωση να παρίστανται στις εκδηλώσεις των συλλόγων όταν έχουν πρόσκληση από τον εκάστοτε σύλλογο.
Το τι θα κάνουν, αν δεν έχουν πρόκληση, αφορά τους ίδιους ως πρόσωπα και καμιά σχέση δεν έχει η ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.
Από την δική μας την παράταξή μας μόνο εγώ προσωπικά είχα πρόσκληση. Σε επικοινωνία που είχα με την πρόεδρο του συλλόγου, αφού την ευχαρίστησα για την πρόσκληση, την ενημέρωσα ότι αδυνατώ να παραστώ στην εκδήλωση, γιατί βρισκόμουν εκτός της περιοχής, ευχόμενος παράλληλα
καλή επιτυχία στην εκδήλωση.
Θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις άλλες παρατάξεις, εκτός της παράταξης του δημάρχου που είχαν όλοι πρόσκληση.
Ο κ. Μπουκουβάλας τεχνηέντως αποσιωπά ότι:
- Πολλοί βρίσκονται εκτός περιοχής λόγω θερινών διακοπών.
- Κάποιοι εργάζονται και μάλιστα σε βάρδιες.
- Κάποιοι έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
- Ο κορωνοϊός είναι εδώ και πολλοί δεν παρέστησαν από τον φόβο της μόλυνσης.
- Κάποιοι μπορεί να ήταν φορείς του κορονωϊού.
- Από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του δημάρχου, δεν συμμετείχαν όλοι στην εκδήλωση. Γιατί αυτή η επιλεκτική αναφορά μόνο στους συμβούλους της αντιπολίτευσης;
Ρίχνει λάσπη μόνο στον ανεμιστήρα και ό,τι προκύψει.
Πριν όμως κάνει κριτική στους άλλους, ας κοιταχτεί στον καθρέπτη και ας μας πει σε πόσες από τις εκδηλώσεις-ανταμώματα που έγιναν φέτος παρέστη με την ιδιότητα του προέδρου και κυρίως ας μας πει, στην περίοδο που δεν ήταν πρόεδρος, σε πόσες από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των συλλόγων συμμετείχε.
Εμείς που δραστηριοποιούμαστε αυτοδιοικητικά στην περιοχή εδώ και είκοσι χρόνια γνωρίζουμε.
Μην μας προκαλεί κιόλας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακρικως!ειναι πολυ σοβαρο να μην πας στα πανηγυρια!!!γιατι το μονο σοβαρο προβλημα που εχουμε ειναι τα πανηγυρια

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κάνείς!

Ανώνυμος είπε...

Μετα το ντελίριο με σκουλήκια και κουκουλες, ψάχνοντας να βρω τα σχολια που τον εβριζαν, δε βρηκα κανένα με χαρακτηρισμό εναντιον του.Θελουν να το παιξουν θυματα πιστευοντας οτι έχουν να κανουν με μαθητες .Θυμήθηκα παντως εκεινο τον Δον Κιχωτη με ολα αυτα τα ευτράπελα τους....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα το γράψω ακόμα και εάν ο Κωνσταντόπουλος δεν θέλει. Ο Κωνσταντόπουλος και η σύζυγός του είναι από τα πρώτα αρχικά μέλη της Ευξεινους λέσχης. Και τολμάει να μιλάει ο Μπουκουβάλας που ούτε καν ήξερε τι είναι πριν γίνει πρόεδρος δυστυχώς ψηφίστηκαν αλλά έγινε μια και μόνο φορά. Ως εδώ ηταν

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε απαντάς σε ποιόν;Απαντάς στον ΤΊΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΆ;Όλα τα χρόνια έτσι ήταν.Σπίτι-Φροντιστήριο-Γυράδικο-Σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, γιατί απαντάς. Πλήρης απαξίωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Μην τον κάνεις ομόλογό σου.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μη δίνεις αξία σ'αυτούς που δεν την αξίζουν.Καταλαβαίνω ότι η απάντησή σου αφορά την ενημέρωση του κόσμου,αλλά μόνο που αναφέρεις το όνομά του,τον δίνεις αξία.Όλα τα χρόνια ήταν κλεισμένοι στο κουτί τους και τώρα παριστάνουν λόγω Δημαρχείου τους πανταχού παρών.ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του δ.σ είναι επιφανής ιστορικός και όσο να προσπαθείτε να τον μειώσετε, δεν το καταφέρνεται. Αν έχετε άποψη, γράψτε κύριοι,οτι τον ζηλευεται και έχει υψηλή αναγνωρίσιμοτητα. Ελάτε στο χρονολογίο του, γράψτε την άποψη σας και να πάρετε την πρέπουσα απάντηση. Αλλά κρυφτεί τε στην σπηλιά σας...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σουγκλάκος "Τάισον θα σε δειρω"
Σουγκλάκος "είδατε που δεν μιλάει; Κρύβεται"

Ανώνυμος είπε...

Είναι αστείο και για τους δύο να ασχολείστε με τέτοια θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος/η

7:08 μ.μ. (πριν από 2 λεπτά)

προς εγώ
Ανώνυμος/η άφησε νέο σχόλιο στην ανάρτησή σας με τίτλο Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μπουκουβάλα Ν.:

Στον 20:34. Έτσι είναι οι επιφανείς ιστορικοί; Με μια τέτοια γλώσσα μιλούν και γράφουν; Σε ποιον μαθητή να δείξουμε αυτό το κείμενο να το διαβάσει; Αυτό πρέπει να είναι ένα και σοβαρό κριτήριο: Όταν γράφουμε δημοσίως να έχουμε απέναντι μας νοερά τα παιδιά και να αναρωτιόμαστε λέξη προς λέξη αν άντεχαν να διαβάσουν όσα γράφουμε. Στην περίπτωση του κ. Μπουκουβάλα συχνά πυκνά τα γραφόμενά του είναι ένας οχετός. ...

Το Προφίλ μας