Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

«Τα παράπονα στο Δήμαρχο» Βραδιά "άμεσης δημοκρατίας" χθες βράδυ στο Βαθύλακκο με τη συμμετοχή πολλών δημοτών, όχι μόνο στην καταγραφή αλλά και με προτάσεις για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Δημόσια διαβούλευση, και "ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν ΆΜΕΣΑ οι δημότες του Βαθυλακκου έχοντας απέναντι τους τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου .

            Ο αν.πρόεδρος Βαθυλάκκου κ. Γιώργος Παταπούδης αφού έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων στη συνέχεια ανέλυσε τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας.

            Η τοποθέτηση του δημάρχου, ανέλυσε το συνολικό έργο που έγινε στο δήμο σε βάθος τριετίας, έδωσε έμφαση στην απορρόφηση και χρησιμοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων  αλλά και τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό έργων που θα γίνουν. Ζήτησε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τα προβλήματα αλλά και την υλοποίηση των παρεμβάσεων που γίνονται σε κάθε κοινότητα.

            Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δημότες που εξέφρασαν με τη σειρά τους τα προβλήματα της καθημερινότητας που αναζητούν λύσεις από τη δημοτική αρχή. Παρόντες ήταν και οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης κύριοι, κύριοι Β. Κωνσταντόπουλος και Λ. Σπυρίδου.

            Ο Δήμαρχος τα κατέγραψε, εξέτασε από κοινού με τους δημότες, πιθανές λύσεις  και υποσχέθηκε στην επόμενη συνάντηση η πλειοψηφία τους να έχει επιλυθεί.


 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, χθές περνώντας από το σημείο που γίνεται η Λαϊκή κοιτώντας μέσα από τη τζαμαρία της Τράπεζας Πειραιώς παρατήρησα ότι έχει γεμίσει Ποντίκια ποντίκια.Θα παρακαλούσα να μεριμνήσετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμμαζέψτε τον Μπουκουβάλα,οι Σερβιώτες ποτέ δεν ήταν τοπικιστές.Απο τώρα άρχισε να μιλάει στο FB ποιοί κατοικούν στα Σέρβια και ποιοί όχι.Μάθε ένα Μπουκουβάλα,όλοι μα όλοι οι Δημότες του Δήμου Σερβίων απανταχού της Γής έχουν τα ίδια δικαιώματα.Πάψε να γίνεσαι φτηνός εκτός αν τόχεις από μικρό παιδί.Δεν είσαι ο κριτής όλων και δεν έχεις το δικαίωμα να πετάς λάσπη και μειώνεις ανθρώπους με προσωπικότητα και αξίες.ΣΥΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να συμμαζέψει ποιον ; Συγχαρητήρια και μπράβο του έδωσε προχθές ο δήμαρχος. Σκουλήκια είπε ο ένας. Σκουλήκια με κουκούλες το ανέβασε επίπεδο ο άλλος.
Η τακτική είναι γνωστή: πόλωση, ένταση. Διχασμός, λαϊκισμός, λάσπη στον ανεμιστήρα. Αόρατοι εχθροί που τους κατατρέχουν. Καταγγελίες για σχόλια εναντίον τους που είναι ανύπαρκτα! Υπονοούμενα χωρίς ποτέ να κατανομαζεται κάποιος. Τακτική Άδωνι Γεωργιάδη.

Πάντως αισθάνομαι ντροπή που στα κουβουκλια στην μεγάλη γιορτή δεν βρέθηκε ο άρχοντας, το μεγαλύτερο δεκαρι του τόπου. Τουλάχιστον δεν τον διέκρινα, όχι ότι τον έψαχνε κανένας!
Πάντως δεν πρέπει να εχει υπάρξει άλλος δήμαρχος που δεν τον πλησιάζει κανένας για ένα λόγο μια κουβέντα έτσι απλή κοινωνική.σε όσες κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις τον έχω δει παντού το ίδιο. Μόνο για ρουσφέτια τον προσεγγίζουν και αυτοί είναι οι ίδιοι δεκαπέντε γνωστοί ψηφοφόροι της παρεας

Ανώνυμος είπε...

Άμεση δημοκρατία. Βασικό χαρακτηριστικό της η άμεση ανακλητοτητα των εκπροσώπων. Η συναποφαση των πολιτών μεσω συνελεύσεων
Εδώ διοικεί μειοψηφία 7 στους 27 , συνέλευση λαϊκή δεν έχει γίνει ποτέ ενώ αντιδήμαρχος είπε δημόσια στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης να φύγει από τα Σέρβια ..όχι απλά δεν παραιτήθηκαν αλλά προσβάλλουν για να μην πω κάτι βαρύτερο όποιον έχει άλλη άποψη.
Αυτά τα γράφω γιατί τόλμησαν να γράψουν οι του Ελευθερίου σε δελτίο τυπου περί άμεσης δημοκρατίας...εφαρμόζουν ακριβώς το "1984" του Όργουελ που κάνει και ο Άδωνις. Την διαστρέβλωση του νοήματος των λέξεων. Το άσπρο μαύρο.
Παιδιά δεν είμαστε πια μαθητουδια

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος Σερβίων δεν είναι τα Σέρβια. Νισαφι πια. Δέκα χιλιάδες έδειξε η απογραφή με το ζόρι οι 3.500 είναι στα Σέρβια. Ούτε καν πόλη δεν είναι ο κρόκος έχει πιο πολύ κόσμο. Αλλά χωριαταρεους μας λένε οι διοικούντες αυτοί της "ελίτ". Ε τα χωριάτικα μας θα δώσουμε σε ένα χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Mην σκουζεται πολύ. Από τα πολλά δάκρυα σας, θα ανέβει η στάθμη της λίμνης Πολυφύτου. Τι σας έκανε ο πρόεδρος του δ.σ. Αμύνεται θεσμικά εναντίον σας, που φλυαρειτε καθημερινά. Δεν έχει ανάγκη κριτικής ο πρόεδρος δ.σ. Εσείς ονειροπολειτε καθημερινά...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 18.59 θα μας απαγορεύσεις να κάνουμε και κριτική; Μήπως θα μας κλείσεις και τα μικρόφωνα να μην μιλάμε; Μέχρι εκεί φτάνει η δημοκρατία σας μέχρι να σας κάνει κάποιος κριτική; Δηλαδή όλοι πρέπει να σας παραδέχονται και να σας ψηφίζουν; Να καταργήσουμε την αντιπολίτευση άμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκει στο δήμο σερβίων πολύ πλάκα έχει,στις σενεδριάσεις τους κλείνουν τα μικρόφωνα, και στα σά'ι'τ προσπαθούν να φιμώσουν τους ανώνυμους σχολιαστές βριζοντας και απειλώντας....

Το Προφίλ μας