Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου από τη Μεσσιανή τόνισε πως: “Δεν έχουν μόνο δικαιώματα οι εταιρείες φωτοβολταϊκών στην περιοχή, αλλά και υποχρεώσεις”

Με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη για τα “Παράπονα στο
Δήμαρχο’’ στη Μεσσιανή, αφού παρουσίασε  το έργο της δημοτικής αρχής σε βάθος τριετίας, ανέλυσε τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό, με έμφαση στην τοποθέτηση ψηφιακών υδρόμετρων για την σωστή διαχείριση της ύδρευσης σε ολόκληρο τον Δήμο.

Επικεντρώνοντας στη Μεσσιανή, έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων  και στη συνέχεια αφού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, τον λόγο πήραν οι δημότες για να προβάλουν ΑΜΕΣΑ, τα προβλήματα της καθημερινότητας  τους στον Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Σημαντικό θέμα που ανέκυψε από τη διαβούλευση πέραν των άλλων,  πως μετά την κατασκευή των φωτοβολταϊκών, δημιουργείται πρόβλημα διάβρωσης στα παρακείμενα χωράφια και τις καλλιέργειες με τον Δήμαρχο να τονίζει πως οι εταιρείες έχουν σαφώς  υποχρέωση και ευθύνη  για την αποκατάσταση. 


 

7 σχόλια:

Καραγκιαουρης νικολαος είπε...

Μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό!

Ανώνυμος είπε...

Για τις υποχρεώσεις προσέλαβε τον επιστημονικό συνεργάτη για να τις θυμίζει στις εταιρείες. Να μη ξεχνάμε ότι ο Δήμαρχος ως επένδυση είχε δει και εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην πόλη για την οποία συμφώνησαν άπαντες στο Δ.Σ. Φυσικά το blog θα το κόψει αυτό το σχόλιο βλέπετε μετά του φταίνε οι δηλώσεις του Δημάρχου που μιλούν για κατευθυνόμενες συζητήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ποιον επιστημονικό συνεργάτη; Αυτόν που έχει χαιρετίσει δύο χρόνια; Ο Ελευθερίου μιλάει για τις εταιρείες Φ/β αλλά ήθελε χωματερή αμιάντου!!!!! Και τι ακριβώς κάνει ο δήμος εκτός από δηλώσεις; Πήρε χαμπάρι τα Φ/β στην Καστανιά;
Άλλωστε ο Μουσουρουλης είναι Ρεχαγκελ τι ανησυχεί;

Ανώνυμος είπε...

Τρεις και ο κούκος....

Ανώνυμος είπε...

4/9/22 17:03

Αυτόν που απέλυσε ο Χατζηδάκης και που τον είχε προσλάβει ο Τσίπρας, μια θέση υπέρ άνω κομματικής πεποίθησης και ιδεολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του δημάρχου στα χωριά. Με μεγάλο ενδιαφέρον γίνεται ο διάλογος για τα προβλήματα που υπάρχουν και στην άμεση αντιμετώπιση τους. Οι κάτοικοι των χωριών είναι πολύ ευχαριστημένοι από την Δημοτική αρχή και το δημιουργικό έργο που γίνεται σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα... Γίνεται να έχουμε χωριά με έργα... Γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

10.38 τα χορτάρια έγιναν 2 μέτρα,θα μας φάνε τα φίδια,άσε το γίνεται ναί γίνεται κατά μέρος.

Το Προφίλ μας