Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., με την παρουσία μελών της νομαρχιακής επιτροπής,των τοπικών οργανώσεων και της βουλέυτριας Κοζάνης, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Περδίκκα και συναντήθηκε με το πρόεδρο και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Τα μέλη του συμβουλίου μετέφεραν τους προβληματισμούς της τοπικήςκοινωνίας για την εξέλιξη των έργων εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου εντόςτου οικισμού και την παντελή έλλειψη πληροφόρησης, τόσο από τη πολιτεία όσο καιαπό τους αρμόδιους φορείς του έργου.

Συζητήθηκαν τα αιτήματα των κατοίκων, μεταξύ των οποίων είναι η εφαρμογή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για προσωρινή παύση των έργων ωσότου διασφαλιστεί ότιδεν συντρέχουν κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων αλλά καιμέχρι να επιλυθεί το ζήτημα που αφορά τη διασύνδεση του χωριού με τον αγωγόφυσικού αερίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. προτίθεται να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη τοπική κοινωνία τουΠερδίκκα και θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις αποφάσεις των κατοίκων καιτου τοπικού συμβουλίου, θεωρώντας αποπροσανατολιστικό το δίλημμά «ήτηλεθέρμανση ή φυσικό αέριο».

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας