Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μαύρος στο AEK1924: «Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία»

Ο μεγάλος Θ(ε)ωμάς Μαύρος μίλησε στο AEK1924.gr, ενόψει των εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, για το νέο γήπεδο της ομάδας, αλλά θυμήθηκε τις αξέχαστες αναμνήσεις απ’ το “Νίκος Γκούμας”, αλλά και εκείνο το γκολ που ξεχωρίζει.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει άλλος, απ’ τον Θωμά Μαύρο, για να μας μιλήσει για το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ, “Νίκος Γκούμας” και να συνδεθεί με το καινούργιο, “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena”, λόγω ότι είναι μια απ’ τις εμβληματικές μορφές, που αποτελούν τις κολώνες του νέου γηπέδου.

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος μίλησε στο AEK1924.gr, ενόψει των εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, για το νέο γήπεδο της ομάδας και τη δυναμική που θα δώσει απ’ εδώ και πέρα σε όλους τους τομείς στην Ένωση, αλλά θυμήθηκε και τις αξέχαστες στιγμές, που έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεχωρίζοντας μια απ’ αυτές να είναι το ματς με την QPR.

Επίσης, ο μεγάλος Μαύρος κλήθηκε να ξεχωρίσει ένα απ’ τα γκολ που είχε σημειώσει στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά όπως είπε “είναι όλα σαν παιδιά”, μη μπορώντας να ξεχωρίσει κάποιο συγκεκριμένο, αλλά τονίζοντας ότι κάποια πιο δύσκολα τεχνικά γκολ, θα μπορούσε να ξεχωρίσουν λίγο περισσότερο.

Στο τέλος, ο άλλοτε παίκτης της Μικτή Κόσμου, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, με την είσοδο της ομάδας στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στο AEK1924.gr:

Τι σημαίνει για την ΑΕΚ η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο της γήπεδο;

«Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ και για όλους μας, που είμαστε συνδεδεμένοι μ’ αυτό το μεγάλο σύλλογο και που έχουμε ζήσει και το παλιό γήπεδο. Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, ένα πανέμορφο και υπερσύγχρονο γήπεδο».

Έχετε επισκεφτεί την OPAP Arena, πως ήταν οι πρώτες εντυπώσεις σας;

«Είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο και υπερσύγχρονο, όπως προείπα, το οποίο θα ζήλευε ο καθένας και θα ήθελε να αγωνιστεί σ’ αυτό, έστω και για λίγο».



Θα ήθελα να μου διηγηθείτε μια χαρακτηριστική ανάμνηση σας απ’ το παλιό γήπεδο;

«Οι αναμνήσεις απ’ το «Νίκος Γκούμας» είναι πάρα πολλές και όχι μόνο μια. Μεγάλες νίκες και τίτλοι σ’ αυτό το γήπεδο, που δεν διαγράφονται απ’ την μνήμη μου.

Όμως, αυτή η ανάμνηση που έχω ακόμα και τώρα, είναι το ματς με την QPR, ο οποίος ήταν ένας απ’ τους μεγαλύτερους αγώνες της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ματς πραγματικό θρίλερ, που ήταν δύσκολο να ανατραπεί, αλλά καταφέραμε με την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος ήταν όρθιος σ’ όλη τη διάρκεια του ματς, μας βοήθησε για να φτάσουμε στην πρόκριση, με την φωνή του και το τραγούδι. Σ’ εκείνο τον αγώνα έβλεπες τον κόσμο και ένιωθες ότι είναι έτοιμος να μπει μέσα κι’ αυτός για να παίξει. Είναι μια ανάμνηση, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Υπάρχει κάποιο γκολ που ξεχωρίζετε που σημειώσατε στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ;

«Όλα τα γκολ, είναι σαν… παιδιά μου (γέλιο), δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο. Μπορεί κάποια που ήταν πιο δύσκολα τεχνικά, να τα ξεχωρίζω λίγο περισσότερο απ’ τα υπόλοιπα. Θυμάμαι, ένα γκολ κόντρα στο Αιγάλεω, που είχε αρκετή δυσκολία και ένας μεγάλος δημοσιογράφος είχε γράψει τότε: «Αυτό το γκολ, θα το ζήλευε ακόμα και ο Πελέ». Ωστόσο, όλα τα γκολ τα νιώθω όπως σου είπα σαν παιδιά μου».



Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια;

«Πρώτα απ’ όλα να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας. Απ’ εδώ και πέρα κοιτάμε το μέλλον με πολύ αισιοδοξία με το καινούργιο γήπεδο, με στόχο να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και πολλούς τίτλους».

https://www.aek1924.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ είναι ιδέα. Όλα τα άλλα μορφώματα είναι απλώς ανώνυμες εταιρίες.

Το Προφίλ μας