Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο Θωμάς Βητόπουλος νέος αντιδήμαρχος Σερβίων

Με απόφαση του δημάρχου Σερβίων αφαιρείται η αντιμισθία από την Αντιδήμαρχο και Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου κ. Παπαδοπούλου-Μοσχοπούλου Ευθυμία η οποία εξακολουθεί να ασκεί ως άμισθη Αντιδήμαρχος, τις καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητες όπως μεταβιβάστηκαν με την 115/2020 Απόφαση Δημάρχου. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου, κ. Βητόπουλο Θωμά ως έμμισθο Αντιδήμαρχο από 15.02.2021 μέχρι 01.09.2021 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
-Τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και των εργασιών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που εκτελούνται στο Δήμο.
– Την επίβλεψη των έργων αποκατάστασης των παιδικών χαρών του Δήμου.
– Την ευθύνη της έναρξης των διαδικασιών που απαιτούνται για την επανεκκίνηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη μαρμαροφόρο περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καμβουνίων.
prlogos.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν Παναγία μου,είναι να κτυπάς το κεφάλι στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας συνδημωτης μας που ασχολήθηκε με τα κοινά μόνο και μόνο να προσφέρει στον τόπο και τίποτα άλλο εύγε εύγε!!!

ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Το μονο σιγουροοοοο...ασχοληθηκε με τα κοινα μονο και μονο για να προσφερει...ουτε ο ιδιος δεν το πιστευει!!! Εχει παρει επισημη θεση για τη δημιουργια ΧΥΤΑΜ και δεν το ξερουμε??? Ειναι υπερ να ΜΗΝ δημιουργηθει ΧΥΤΑΜ??? Τοτε μονο μπορει να πει οτι ασχοληθηκε με τα κοινα για να προσφερει, αλλιως λογια να λεγαμε...!Επισης δεν ειδα καμια αντιδραση στη ψηφιση του προυπολογισμου πχ στα 27.500€ που ηθελε να δωσει ο Δημαρχος για αγορα υπολογιστων!!! Ποιος να το ακουσει και να μη μας δουλευει!!! Συμπερασμα ασχοληθηκε για την καρεκλα που συνεπαγεται μισθος Αντιδημαρχου!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μεγάλε 22,58 το κατάλαβες εγώ πίστεψα ότι έβαλε για να προσφέρει!!! Χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Άκουγα τον Ζακη η τον Κακαφικα λέγαν ότι πήγαιναν σε ορισμένες υπηρεσίες στην Κοζάνη και συζητούσαν πρόβληματα του Δήμου. Τώρα πιοις από τους Αντιδήμαρχος που έχει ο Δήμος έχει της γνώσης να κάνει κάτι τέτοιο;;; Δυστυχώς κανείς πολύ κρίμα για τον Δήμο!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι αναθέσεις στην Διαύγεια για υδραυλικές εργασίες σε παρόμοιο όνομα έχουν σχέση με το νέο αντιδήμαρχο που έχει και καθηκοντα Τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και των εργασιών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που εκτελούνται στο Δήμο όπως γράφει ; Δηλαδή είναι συνωνυμία; Η μήπως κάποιος αναθέτει δουλειά στους αντιδημάρχους του;
Και φυσικά αυτός που αναθέτει δεν είναι ο δήμαρχος γιατί ο Ποντικης είπε ότι αυτός κάνει τις αναθέσεις και ο δήμαρχος δεν ξέρει τίποτα
Παιδιά για τόσο γίδια δεν μας πέρναγε ούτε ο γιατρος

Ανώνυμος είπε...

Σιγά θα πηγαίνει κάποιο από τα 120 τσακάλια η θα στέλνουν τον γραματεα που είναι ειδικός.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ.Αλλαξοκωλιές,έτσι το λέει ο λαός,πες το γιατί δεν το λές;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 10. 26, ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μικρός ο Δήμος μας όλοι γνωρίζωμασται μεταξύ μας δυστυχώς η ευτυχώς άρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.


Ανώνυμος είπε...

Στην πόλη που ζω βλέπω αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά έχουν λύση τα προβλήματα τους και θέλουν να προσφέρουν και στον τόπο τους αν συμβαινουν αυτά και στον Δήμο Σερβιων μπραβο. Αλλά...δε.

Ανώνυμος είπε...

Διαύγεια ΑΔΑ 9ΥΤΝ46ΜΓΗ5-ΓΧ9

Γελάει ο κόσμος!

Ανώνυμος είπε...

δημοτικη αρχη δημου Σερβίων:
-δημαρχος Χρηστος Ελευθεριου
-προεδρος δημοτικου συμβουλιου Νικος Μπουκουβαλας
-εμμισθος αντιδημαρχος τεχνικων εργων και αναπληρωτης δημαρχου Χρηστος Ποντικης
-εμμισθος αντιδημαρχος υδρευσης αποχετευσης παιδικων χαρων και επανεκκινησης επιχειρηματικων δραστηριοτητων μαρμαροφορου περιοχης Καμβουνιων Θωμας Βητοπουλος
-εμμισθος αντιδημαρχος πολιτισμου Νανα Γκαμπουρα
-εμμισθος αντιδημαρχος Καμβουνιων Βασιλης Αγοραστος
-αμισθος αντιδημαρχος καθημερινοτητας Εφη Παπαδοπουλου Μοσχοπουλου

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΕΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου γράφει στο fb ότι ο δημος ξεχρεωσε και έχει και απόθεμα αλλά διώχνει τον Κακαφικα και στέλνει τον οικονομικό διευθυτη στο Τρανόβαλτο; Τελικά έχει δίκιο ο Τάσος που λέει ότι κάθε καλο θέλει να το παίρνει μόνο αυτός και για κάθε κακό φταίνε μόνο οι αλλοι

Ανώνυμος είπε...

Η αθλιότητα δεν έχει όρια,γράφει ο Κιτσάρας στη σελίδα του στο Φ/Β, ότι για πρώτη φορά δεν έμεινε ούτε ένας σταύλος κλειστός απο τα χιόνια. Σε άλλο σχόλιο του γράφει οτι τα προηγούμενα χρόνια με κίνδυνο της ζωής τους γινόταν αποχιονισμός χωρίς να πληρώνοντε και να πάνε δικαστικά να δικαιωθούν.Απάντηση,αυτός που δημιουργούσε το μπάχαλο τον είχες υποψήφιο στον συνδιασμό σου αγαπητε μου και είχε ονοματεπώνυμο...[ θεόδωρος Κυριακίδης ]. Και 2ον το κάθε τοπικό συμβούλιο, χωρις ευχαριστίες και φωτό στο Φ/Β είχε την πλήρη εμπιστοσύνη, [κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει ο υποψήφιος σου γιατί τον ενδιέφεραν οι φωτό με τη γραβάτα,όπως συμβαίνει και σήμερα.] Χαμήλωσε λίγο και μην προσπαθείς να διχάσεις τον κόσμο στο βωμό τις μικροπολιτικής σου, γιατί οτι κάνει η γίδα στο πουρνάρι θα το βρεί στο τομάρι.

Ανώνυμος είπε...

ANTIDHMARXOS MAKHS O ANAKUKLOSHMOS,.MEXRI THN ALLH ANAKUKLOSH PROSOPWN

Το Προφίλ μας