Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Πληροφόρηση και Συμβουλευτική για τους εργαζόμενους

Το Ε.Κ.Ν.Κ. με στόχο πάντα την άμεση και έγκυρη ενημέρωση κάνει γνωστό ότι το Ινστιτούτο Εργασίας (Ι.Ν.Ε) της Γ.Σ.Ε.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως υπηρεσιών πληροφόρησης του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, έχει αναρτήσει ενημερωτικό υλικό που αφορά στις ενότητες «Ασφαλιστικά Θέματα» και «Όρια ηλικίας προαιρετικής ασφάλισης μακροχρόνια ανέργων». 

Το Δίκτυο παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής και  απευθύνεται:

  • σε εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης, καθώς και ζητήματα που ενδιαφέρουν τους απασχολούμενους σε επιχειρήσεις,
  • σε ανέργους, στα πεδία της απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης με σκοπό την ένταξη /επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

 

Όλα τα απαραίτητα δεδομένα, οι φόρμες (για υποβολή ερωτημάτων) και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα και email) υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου της Γ.Σ.Ε.Ε. στο παρακάτω link:

 

https://www.inegsee.gr/diktio-ipiresion-pliroforisis-simvouleftikis-ergazomenon-anergon/

 

     Οι χρήστες του δικτύου, άτομα ή φορείς, μπορούν να επικοινωνούν και με το Περιφερειακό Ι.Ν.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε Δυτ. Μακεδονίας: τηλεφωνικά στο 2461049780 είτε μέσω email:kozaniinediktio@inegsee.gr,inewmak@otenet.gr,westmacedonia@reg.inegsee.gr

 

 

 

 Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας