Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Επίσκεψη του Δημάρχου Εορδαίας και του Προέδρου Κοινότητας Μεσόβουνου, στον Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βλαντίμιρ Μαιστρένκο.

Τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη Βλαντίμιρ Μαϊστρένκο, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος Εορδαίας, τον οποίο συνόδευε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσόβουνου Παύλος Παραστατίδης, έθεσε στον Γενικό Πρόξενο προτάσεις για την συνδιοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων μεταξύ του Δήμου Εορδαίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ επίσης συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μέσω του συμφώνου που υπεγράφη μεταξύ Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και Ρωσίας, για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Τέλος ζητήθηκε η διαμόρφωση του χώρου του μνημείου για τους 3 πεσόντες στρατιώτες του Σοβιετικού Στρατού στο Μεσόβουνο Εορδαίας, από πλευράς του Ρωσικού Προξενείου, ενώ ο Παναγιώτης Πλακεντάς προσκάλεσε επισήμως τον Γενικό Πρόξενο, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, να επισκεφθεί και να περιηγηθεί στην περιοχή της Εορδαίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας