Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Εορδαίας: Διευκρινήσεις για τη λειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

Το Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας ήταν έτοιμο και επαναλειτούργησε την Δευτέρα 22-2-2021, έπειτα από την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 10969/2021 (ΦΕΚ 648 20/2/2021), για τους αθλητές άνω των 14 ετών, αφού προηγήθηκε ο έλεγχος Covid-19 σε αθλητές και προπονητές.

 

Το τμήμα κολύμβησης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 με προπονητή, έπειτα από συνεννόηση με τον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας .

Οι σύλλογοι των ΑμεΑ και ο σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας ενημερώθηκαν ενώ υπάρχει συνεχής συνεργασία μαζί τους για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των συγκεκριμένων τμημάτων.

 

Το τμήμα ΑμεΑ λειτούργησε κανονικά την σεζόν 2019-2020, δυστυχώς όμως λόγω της πανδημίας δεν κατέστη εφικτή η ολοκλήρωση του προγράμματος.

 

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναμένουμε τις διευκρινιστικές εγκυκλίους του Υπουργείου, έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία και των υπόλοιπων τμημάτων, σύμφωνα πάντα με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθώς και την λήψη όλων των προληπτικών μέτρων, που απαιτούνται για την εμπόδιση της διασποράς της Covid-19.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας