Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: άστατος...

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Αθανάσιος Κοσματόπουλος: ΟΧΙ στο ΧΥΤΑΜ


https://macedonianpost.gr

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/2/21 23:10

  Γειά σου Σάκη ανεπανάληπτε μας λείπεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/2/21 10:49

  ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ με την πρόσφατη απόφαση Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/30861/1642, με ημερομηνία 18/02/2021, του Γενικού Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής κ. Κων/ νου Δημοπούλου, διατηρείται η δυνατότητα δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι (ΜΑΒΕ), επιπλέον, δε προστίθεται η δυνατότητα νέου ΧΥΤΑΜ στην έκταση της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στα λιγνιτωρυχεία του ΛΚΔΜ της ΔΕΗ, όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση: ..« Ι. Χωροθέτηση Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων Αμιάντου (ΧΥΤΑΜ) εντός των Κεντρικών Εγκαταστάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (ΚΕΟΔ) της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, εκτός της ήδη προβλεπόμενης στο ΠΕΣΔΑ θέσης στην περιοχή των πρώην μεταλλείων ΜΑΒΕ.», δηλ. αυξάνονται οι δυνατότητες δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στη Δυτική Μακεδονία προφανώς για επαυξημένες ποσότητες, ίσως για ολόκληρη τη χώρα κι όχι ενδεχόμενα μόνο για αμιαντούχα απορρίμματα!! Επομένως μετά τη νέα απόφαση επείγει η σύγκληση του ΔΣ του Δήμου Σερβίων με μοναδικό θέμα ναι ή όχι στο ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ. Αυτή είναι η μέγιστη ευθύνη και υποχρέωση για το Δήμαρχο Σερβίων και τον πρόεδρο του ΔΣ, προκειμένου σε αρνητική θέση, σύμφωνα με όλα τα γνωστά δεδομένα να υπάρξει δυνατότητα νομικής προσφυγής για το θέμα αυτό πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες, όπως αναφέρεται στην ίδια απόφαση: .. «δ) Κατά της παρούσας απόφασης χωρεί αίτηση θεραπείας προς το όργανο που την εξέδωσε, καθώς και ιεραρχική προσφυγή προς ανώτερο αυτού όργανο, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις». Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το Τοπικό Συμβούλιο Μικροβάλτου που καθυστερεί ανεξήγητα να αποφασίσει ξεκάθαρα για το ίδιο θέμα. Ακόμη, και ο Δήμος Κοζάνης πρέπει να πάρει θέση γιατί αφορά άμεσα τις κοινότητες Ρυμνίου, Αιανής, Καισαρειάς κ.ο.κ. κι όχι μόνο, αλλά ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/2/21 11:06

  μιλάει για φωτοβολταϊκά σε δάσος στην Μεσιανή; Θα ισοπεδωθεί δάσος για να γίνουν φωτοβολταϊκά; Ξέρει κανείς κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος28/2/21 11:45

  Α ρε Γιατρέ,χίλιες φορές εσένα νάχαμε.Δεν γινόταν που δεν γινόταν τίποτα,τουλάχιστον γελάγαμε κάπου-κάπου.Μ'αυτούς που μπλέξαμε,ούτε να γελάσει ούτε να κλάψει μπορεί κανένας.Αν είσαι κατά του ΧΥΤΑΜ να το πείς στον φίλο σου Ελευθερίου ή μάλλον κάντον μαθήματα πώς γίνονται οι κωλοτούμπες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος28/2/21 15:42

  Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα !! τα ίδια λέγατε και με τον Θανάση τα ίδια και με τον Κιτσάρα. Μόνο ο Τζακ Νόρις ήταν άξιος κανένας άλλος !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος28/2/21 18:03

  Τι ήθελες και τον στήριζες τον Ελευθερίου. Ακόμα αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο εσυ και οι δικοί σου δεν στηρίξατε την Σπυρίδου. ΑΔΙΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος1/3/21 10:20

  Θανάση μη στενοχωριέσαι καθόλου,Κυριακίδη έχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/3/21 19:21

  Εσύ κύριε Θανασώρρα θα έφερνες επενδύσεις για να κρατηθεί ο πληθυσμός. Πέντε χρόνια αέρας κοπανιστός. Και μας φόρεσες και τον επιστήμονα στο Δήμο. Άντε στον Βελβενδό στα παραλίμνια χωράφια σου που στα χάρισε η ΔΕΗ με ανοχή όλων των διευθυντάδων του Πολυφύτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας