Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε εδώ στα Σερβία γιατί δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα το κέντρο εμβολιασμού.

Αυτό συμβαίνει στα Σερβία Κοζάνης. Το Κέντρο Υγείας Σερβίων είναι κέντρο εμβολιασμού με όλες τις προδιαγραφές. Είναι έτοιμο να λειτουργήσει από αρχές Φεβρουαρίου. 
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε εδώ στα Σερβία γιατί δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα το κέντρο εμβολιασμού. 
Αντί αυτού στέλνουν τον κόσμο στο Αμύνταιο (75 Χιλ.) και στη Δεσκάτη Γρεβενών (54 Χιλ.) Αντί να στείλουν 100 εμβόλια στο κέντρο Σερβίων, στέλνουν 100 άτομα χιλιόμετρα μακριά. Ας του δούνε λίγο οι αρμόδιοι.

7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/2/21 11:36

  Τόσο μεγάλο κόψιμο σε έπιασε για αυτό. Για τις πισίνες δεν μίλησες ποτέ. Δεν υπάρχουν εμβόλια. Το λένε και από ΚΥ Σερβίων. Είναι έτοιμοι από καιρό για εμβολιασμούς. Αυτό περιμένουν. Εμβόλια για να ξεκινήσουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/2/21 15:00

  Δεν πειραζει,ας το νιώσουνε και λίγο οι Σερβιώτες πως περνούν τα ορεινά χωριά χωρίς Γιατρούς και ταλαιπωρούνται μεσ' το χειμώνα να κατεβαίνουν στο κέντρο υγείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος23/2/21 20:00

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ24/2/21 08:42

  Εύλογο το ερώτημα γιατί το Κέντρο Υγείας Σερβίων δεν λειτουργεί ακόμα σαν εμβολιαστικό κέντρο. Κατ αρχάς το θεωρώ, απαράδεκτο, να λειτουργούν άλλα Κέντρα Υγείας με λιγότερο πληθυσμό και λιγότερα Περιφερειακά Ιατρεία στην περιοχή ευθύνης των και να μη λειτουργεί το δικό μας με πληθυσμό πάνω από 20000 κατοίκους στην περιοχή ευθύνης του.Νομίζω όμως πως αυτό είναι ευθύνη του Υπουργείου και κανενός άλλου.Είχαν προγραμματισθεί για 1018 κέντρα εμβολιασμού και λειτουργούν περίπου 700. ΄΄Αλος λόγος πρέπει να είναι και η έλλειψης εμβολίων. Ας κάνουμε λιγάκι υπομονή και ελπίζω σύντομα να λειτουργήσει και το δικό μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/2/21 16:01

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος24/2/21 11:21

  Ο πληθυσμός της περιοχής είναι 17.000 και όχι 20.000. Το ΚΥ Σερβίων έχει ετοιμότητα για εμβολιασμούς από 27.1.2021. Ει αι πλήρως εξοπλισμένο με το κατάλληλο προσωπικο, αλλά δεν έχει εμβόλια. Ο Δντης της ΚΥ κάνει μεγάλες προσπάθειες για την έναρξη λειτουργίας του εμβολιαστικου κέντρου. Ήδη ο Δντης ΚΥ Σερβίων Λάζος Πάσχος θεωρείτε ο πιο πετυχημένος Δντης που αναβάθμισε πλήρως το επίπεδο των παρεχόμενων υγεονομικων υπηρεσιών ΚΥ Σερβίων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας