Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Πήρε “φωτιά” το Δημοτικό Συμβούλιο Συμβούλιο Σερβίων όταν η Ρ. Σπυρίδου αποκάλεσε “ουρά” του Δημάρχου τον Πρόεδρο Ν. Μπουκουβάλα – “Αρχίσατε πάλι τις ανοησίες. Τι είναι αυτά που λέτε για τον Δήμαρχο ότι κάνει τυχοδιωκτική πολιτική. Ντροπή σας! Μας έχετε ζαλίσει στις ανοησίες” – Στη διαμάχη επενέβη κι ο Δήμαρχος Χ. Ελευθερίου ο οποίος διάβασε μήνυμα που του έστειλε η Ρ. Σπυρίδου το περιεχόμενο του οποίου χαρακτήρισε λόγο του “πεζοδρομίου” (Βίντεο)

από το Kozan.gr

Δεν έλειψαν οι εντάσεις στη σημερινή (Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου) ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων στη συζήτηση με θέμα “Έγκριση προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης οικονομικού έτους 2021”. Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης της παράταξης “Στάση Σερβίων”, έκανε λόγο για τυχοδιωκτισμό του Δημάρχου ενώ σε κάποια στιγμή πιστεύοντας ότι τη διέκοψε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μπουκουβάλας τον χαρακτήρισε “ουρά” του Δημάρχου. Έντονη ήταν η αντίδραση του Ν. Μπουκουβάλα

που της απάντησε: “Αρχίσατε πάλι τις ανοησίες. Τι είναι αυτά που λέτε για τον Δήμαρχο ότι κάνει τυχοδιωκτική πολιτική. Ντροπή σας! Μας έχετε ζαλίσει στις ανοησίες”. Στη διαμάχη επενέβη κι ο Δήμαρχος Χ. Ελευθερίου ο οποίος διάβασε μήνυμα που του έστειλε η Ρ. Σπυρίδου το περιεχόμενο του οποίου χαρακτήρισε λόγο του “πεζοδρομίου”. Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενόχλησε τον Άρχοντα η αναφορά της Σπυριδου για τυχοδιοκτική συμπεριφορά του Δημάρχου. Όταν όμως ο Δήμαρχος μίλησε για Γκεμπελιστικες συμπεριφορές ο Άρχοντας δεν είπε τίποτα. ΑΝΑΞΙΟΣ κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ριτσα πολύ καλό αυτό από Άρχοντα που αποκάλεσε τον εαυτό του μόνος του έγινε η ουρά του Δημάρχου!!!






ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! είπε...

Ως ΠΡΩΗΝ ενθερμος υποστηρικτης και ψηφοφορος του Δημαρχου....για το οποιο εχω ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ... στις εκλογες που ερχονται ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥ!!! Αλλα μας ελεγες Δημαρχε προεκλογικα και αλλα κανεις...φαγαμε μια χαρα το παραμυθι...ευτυχως ξυνησαμε...και για να μην ξεχνιομαστε...ειπαμε...στις εκλογες που ερχονται ΣΠΥΡΙΔΟΥ και μονο ΣΠΥΡΙΔΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουκουβάλας είναι καλύτερος όταν ασχολείται με τον “νούρο” και τον “λουμά” άντε και με τον γύρο του θανάτου και τα ροκ της 10ετίας του ’80.
Η προεδρεία ενός ΔΣ είναι σοβαρή υπόθεση Δεν είναι γι’ αυτόν

Ανώνυμος είπε...

Παράσταση για αγρίους,κρίμα για την περιοχή,ντροπή για το πανελλήνιο ρεζίλι.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανεχόμαστε την νυν δημοτική αρχή για 2,5 χρόνια ακόμη. Παρακολούθησα χθες το Δ.Σ και πραγματικά το επίπεδο των δύο (ελευθερίου και μπουκουβάλα είναι τραγικό). Με φωνές, παροξυσμούς και χαρακτηρισμούς προσπαθούν να επιβληθούν, λες και μιλούν σε μαθητές τους. Έλεος κύριοι. Πραγματικά. Κρίμα. Δεν αξίζουν τέτοια άτομα στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σεβασμό σ'αυτούς που λένε ΝΑΙ στον ΧΥΤΑΜ,είναι σαν τον αμίαντο,επικίνδυνοι για τον τόπο.Μπράβο στην Κα Σπυρίδου που έκανε την αρχή σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας προς αυτούς.Τους ταιριάζει μόνο η απαξίωση και η περιφρόνηση.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα ήταν άψογη. Τοποθέτηση επιπέδου έκανε και ο δήμαρχος Βελβενδού. Ήρεμα και καθαρά έβαλε το συμβούλιο να σκεφτεί. Επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την πρόταση Κακαφίκα που ψηφίστηκε τελικά. Η ερώτηση μου είναι για τον Ελευθερίου. Δήμαρχε είσαι ευχαριστημένος με τη στάση και το πρόγραμμα σου; Κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Γιατί; Σε ψηφίσαμε και μας απογοητεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,όταν δεν υπάρχει σε ανθρώπους που κατέχουν θέση αντιδημάρχου σε έναν Δήμο η μόρφωση και η στοιχειώδης ευπρεπή συμπεριφορά,ευγένεια και σεβασμός,το επίπεδο σ'αυτόν τον άνθρωπο θάναι πάντα χαμηλό,πολύ χαμηλό.Αυτό αποτελεί κατάντια για τον Δήμο μας.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε και αυτό,Αντιδήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης στα Σέρβια,απευθυνόμενος σε Δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Κου Κωνσταντόπουλου,πτυχιούχο Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης,τον είπε:νύχτα πήρες το δίπλωμα;Από κει και πέρα τι επίπεδο ψάχνεις 21.25;Ποιός ο ταβερνιάρης τον Πανεπιστημιακό.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
Ελευθερίου με τέτοιους συνεργάτες που πάς;Πού θα πάει όμως 2 χρόνια ακόμη,υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Είπε:τζάμπα πήρες το πτυχίο. Συγνώμη λάθος αν και περίπου είναι το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι μας ζαλίζουν ότι είναι φυσικοί χημικοί εφοριακοί και χίλια δυο άλλα. Ο πρωηγούμενος δήμαρχος ήταν ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ και λοιπόν δεν τα είδαμε; δυστυχώς ο ελευθερίου τον ξεπέρασε μέσα σε ένα χρόνο! εχασε και την πλειοψηφία του δσ εφυγαν οι κορυφαιοι του συμβουλοι και οι μονοι που μπορούν να μιλήσουν και να εξηγήσουν και από όσο μαθαίνω δεν τρελαίνονται και οι εργαζόμενοι να συνεργαστούν μαζί του. με λίγα λόγια μηδεν εις το πηλίκο

Ανώνυμος είπε...

https://kozani.tv/index.php/81857?fbclid=IwAR3wdhIJBOxc0Sp-ivALn5x8ot0BWjCNFOs6udoXI4D-KUNlT0rd_zvoSIw

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε 12.15 δεν είδαμε τίποτα ακόμη. Κάτσε να έρθει το ΧΥΤΑΜ στο δημοτικό συμβούλιο να δεις κάτι κωλοτούμπες που θα κάνει ο δήμαρχος και ο πρόεδρος! Και στο τέλος θα μας πούνε ότι αυτοί ήταν κατά από την αρχή και θα μας βγάλουνε όλους τρελούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος Ζάκης και ο Κος Κακαφίκας ήταν οι μόνοι Αντιδήμαρχοι με μόρφωση,γνώση και επίπεδο.Τώρα Ελευθερίου ποιοί;Δεν θέλει πολύ να καταλάβει ο καθένας ότι πάμε κατά διαόλου που λέει και ο λαός.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθείς την συνεδρίαση και νομίζεις οτι βρίσκεσε σε παιδική χαρά,μιλάει ο Δήμαρχος και παίρνει αυθαίρετα το λόγο ο πολύξερος αντιδήμαρχος,μιλάει δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σπυρίδου και τον διακόπτει για ν'απαντήσει αυτή. Τελικά εκεί στο δ.σ. Σερβίων είναι μια ωραία ατμόσφαιρα ως το ποιός θα κερδίσει τις εντυπώσεις..... ΦΟΥΡΚΑΑΑΑΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ο δήμαρχος δεν μιλάει. Φωνάζει και καταφέρετε κατά πάντων προσβάλλοντας όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική του. Και ο πρόεδρος πετάγεται συνεχώς διακόπτοντας. Κάποια στιγμή μίλαγε ο Κωνσταντόπουλος. Του λέει ο πρόεδρος μιλάτε ήδη είκοσι λεπτά. Έβλεπα την συνεδρίαση και είναι ζήτημα εάν είχε μιλήσει τρία λεπτά τα υπόλοιπα ήταν ο πρόεδρος.

Το Προφίλ μας