Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Κακαφίκας ευθείες βολές σε Ελευθερίου (βίντεο)- Η πρώτη επίσημη κόντρα του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών με τον Δήμαρχο Σερβίων «αν κάτι σιχαινόντανε και απεχθάνονταν ο δήμαρχος ήταν οι αναθέσεις και βλέπουμε στην πορεία μία δημοτική αρχή που λειτουργεί μόνο με απευθείας αναθέσεις» – «Έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους αναθέσεις μελετών που θα δώσουν φτερά στο δήμο μας»

από το metalignitiki.gr
Ευθείες βολές για κωδικούς του νέου προϋπολογισμού που προορίζονται για απευθείας αναθέσεις εξαπέλυσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Κακαφίκας εναντίον του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου. Πιο συγκεκριμένα, στη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμό του Δήμου Σερβίων ο κ. Κακαφίκας κατέθεσε πρόταση στην οποία ζητά να αφαιρεθούν συγκεκριμένοι κωδικοί. Χαρακτηριστικές ήταν οι εκφράσεις του κ. Κακαφίκα «Για μένα έχει σημασία η σωστή διαχείριση του χρήματος… για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δημιουργήθηκαν 15 κωδικοί με 378χιλ ευρώ για αναθέσεις υπηρεσίες, μελέτες, αγροτικούς δρόμους……Ποιος κάνει προϋπολογισμό στο πόδι και ποιος δεν κάνει, είμαστε εδώ να το συζητήσουμε…..Ο λόγος της παραίτησής μου ήταν ο τρόπος διαχείρισης καταστάσεων και πραγμάτων…αν κάτι σιχαινόντανε και απεχθάνονταν ο δήμαρχος ήταν οι αναθέσεις και βλέπουμε στην πορεία μία δημοτική αρχή που λειτουργεί μόνο με απευθείας αναθέσεις».

Στην απάντησή του ο κ. Ελευθερίου τόνισε ότι όλες οι μελέτες σχετίζονται με προτάσεις της τεχνικής υπηρεσίας και του νέου ειδικού συμβούλου του Δήμου Γιάννη Μπασιά. «Έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους αναθέσεις μελετών που θα δώσουν φτερά στο δήμο μας, η μεταλιγνιτική περίοδος απαιτεί μελέτες…δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι δεν πρέπει να βάλουμε χρήματα που μπορούμε να τα πάρουμε γρήγορα» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων. Παράλληλα ο κ. Ελευθερίου ανέφερε ότι ο υπάλληλος που υπογράφει την πρόταση του κ. Κακαφίκα είναι ειδική κατάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=24GC1ZZug2c&feature=youtu.be

https://studio.youtube.com/video/PBbK6THQxvo/edit

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον αντιδήμαρχο τί τον αφήνουν και μιλάει ρε παιδιά;Επίπεδο ΜΗΔΕΝ. Λέει εκτός των άλλων:Όσες απ'ευθείας αναθέσεις έγιναν,έγιναν από μένα και όχι από τον Δήμαρχο δηλ.Οχι αυγό...κοκό.Λέει:Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν.Και τι είναι ο Δήμος ρε άσχετε επιστήμονα,το μαγαζί σου;Για τον Κακαφίκα και τον Ζάκη ένα έχω να πώ,ας προσέχατε.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους αναθέσεις μελετών που θα δώσουν φτερά στο δήμο μας ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ζευκλης και Ελευθερίου ήταν οι μόνοι δήμαρχοι που παραβρέθηκαν στην ημερίδα για την απολιγνιτοποιηση στο ξενοδοχείο Παντελίδης. Ο πρώτος κατάφερε να πάρει παράρτημα της σχολής πυροσβεστικής στο ξεχασμένο Τσοτύλι. Ο δεύτερος πρότεινε χυτά αμιάντου όπως είπε ο Πεκοπουλος. Ελευθερίου άσε τέτοια φτερά Βάλτα στην πλάτη σου

Το Προφίλ μας