Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Συνέντευξη του Χρήστου Σαλτσίδη στο top-sport.gr: «Αύτη την στιγμή ο αθλητισμός έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και προέχει η υγεία…»

Στο www.top-sport.gr μίλησε ο παίχτης του Τιτάν Σερβίων, Χρήστος Σαλτσίδης, για την κατάσταση που βιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και όχι μόνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τα Σέρβια Κοζάνης, εξέφρασε την γνώμη του για τις συνέπειες που μπορεί να έχει ο αθλητισμός αυτή την περίοδο, για το αν μπορούν να κρατηθούν σε φόρμα με όλες αυτές τις διακοπές και άλλα!

Επιμέλεια - Συνέντευξη: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δείτε την συνέντευξη:

  1. Στον «πάγο» για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 ο Αθλητισμός λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που περνάει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός;

Δυστυχώς για δεύτερη φορά έχουν σταματήσει όλα λόγω της πανδημίας και κανένας μας δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική χρονιά η όχι. Όλοι μας ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα αλλά αύτη την στιγμή ο αθλητισμός έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και προέχει η υγεία του καθενός

  1. Μπορείτε εσείς οι αθλητές να κρατηθείτε σε «φόρμα» με τις υπάρχουσες συνθήκες, περιμένοντας πότε και αν θα ξανά εκκινήσουν τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις;

Μπορούμε να προπονούμαστε ατομικά και να κρατηθούμε σε ένα επίπεδο λόγω όμως της μεγάλης αποχής δεν μπορούμε να είμαστε στο 100%.

  1. Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι συνέπειες που θα έχει ο αθλητισμός, οι ομάδες και οι αθλητές από το «λουκέτο» που έχει μπει στα γήπεδα;

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει επηρεαστεί από όλο αυτό οι ομάδες έχουν υποστεί μεγάλες οικονομικές ζημιές και ίσως κάποιες δεν μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην συνεχεία. Για εμάς τους αθλητές είναι δύσκολο να επανέλθουμε στους ίδιους ρυθμούς μετά από τόσο καιρό χωρίς ομαδική προπόνηση.

  1. Εσύ σαν αθλητής, πως περνάτε τον χρόνο σας στην καραντίνα; Κάνατε ατομική προπόνηση;

Σχεδόν καθημερινά. Οι υπόλοιπες στιγμές είναι με την οικογένεια και τους φίλους.

  1. Στην αρχή της χρονιάς κάνατε προετοιμασία, τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν κανονικά αλλά διακόπηκαν. Πόσο δύσκολες είναι αυτές οι διακοπές για τους αθλητές αφού θα πρέπει να μπουν και πάλι σε «μίνι» προετοιμασία, σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα;

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι προετοιμασία μετά από  μεγάλη αποχή  5-6 μηνών προσπαθήσαμε και δουλέψαμε σκληρά για να έρθουμε σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η συνεχής διακοπές είναι πολύ δύσκολες για μας τους αθλητές διότι μας βγάζουν εκτός ρυθμού και σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα χρειαστούμε ένα χρονικό διάστημα προετοιμασίας για να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας.


  1. Πόσο διαφορετική είναι η ζωή σας χωρίς το ποδόσφαιρο;

Η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο είναι διαφορετική άλλαξε η καθημερινότητά μας πλέον προπονούμαστε ατομικά μας λείπουν οι προπονήσεις με τους συμπαίκτες μας λόγω των μέτρων περνάμε περισσότερη ώρα στο σπίτι παρά στο γήπεδο που θα θέλαμε.

  1. Ποιος είναι στόχος του Τιτάν Σερβίων για την φετινή χρονιά στην Α Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης, με τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν λόγω της πανδημίας;

Όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε ο στόχος της ομάδας μας δεν αλλάζει εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα μαζί με τον προπονητή μας και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας.

  1. Κλείνοντας την συνέντευξη, θα θέλαμε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στον κόσμο

Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο το κόσμο να έχουμε υπομονή και να προσέχουμε για να περάσει όλο αυτή που περνάμε και με το νέο έτος να επιστρέψουμε ξανά στα γήπεδα.

Επιμέλεια - Συνέντευξη: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το παιδάκι?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το παιδί του Μπαμπά!!!!!!

Το Προφίλ μας