Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης Ασφαλτόστρωσης Αγροτικών Δρόμων στο Τσοτύλι

Υπεγράφη από  τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Δέδες Βασιλείος», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου Αγροτικής Οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου του Δήμου Βοΐου.

Το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου οδοστρώματος που εξυπηρετεί  τέσσερις κτηνοτροφικές μονάδες. Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν αφορούν την ασφαλτόστρωση οδού συνολικού μήκους 810 μέτρων επί του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου και την βελτίωση του οδοστρώματος όπου αυτό επιτρέπεται.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο εκκρεμούσε από το 2017 εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων τα οποία προσπεράστηκαν με την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης , κ. Νίκου Λυσσαρίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Ο προϋπολογισμός μελέτης του εν λόγω έργου ανέρχεται στις 90.000 ευρώ και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, με την Συγχρηματοδότηση του Ε.Γ.Τ.Α.Α.

Η αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση των υποδομών βασική της στόχευση. Μέσω της ανωτέρω παρέμβασης επιδιώκει να συμβάλλει στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας των κινούμενων αλλά και στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των αγροτών και κτηνοτρόφων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας