Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Κίνημα Αλλαγής: Ως εδώ κύριοι της Κυβέρνησης – Ταχύτερα τα εμβόλια στην Π.Ε. Κοζάνης

Η παράταση του ολικού lockdown για την Κοζάνη, την Εορδαία και το Βόιο προσθέτει ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα με την οποία η κυβέρνηση έχει αλυσοδέσει την περιοχή μας. 

Η ΠΕ Κοζάνης έχει φαίνεται επιλεγεί από την κυβέρνηση για το ρόλο του πειραματόζωου, πρώτα με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και τους τελευταίους μήνες με την πανδημία. 

Πουθενά αλλού στη χώρα δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα που εφαρμόζονται εδώ, ακόμα και σε περιοχές που είχαν μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο σε σύγκριση με την ΠΕ Κοζάνης. 

Αρνήθηκαν την πρόταση μας για τη διενέργεια μαζικών τεστ και τώρα για να αποφύγουν τα χειρότερα ανακοινώνουν διαρκώς μέτρα, μέτρα,

μέτρα...όχι όμως αυτά που πρέπει. 

-Κανένα μέτρο δεν αφορά τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μετά από 11 βδομάδας lockdown 

-Καμία στοχευμένη ενέργεια δε γίνεται για να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας 

-Καμία παρέμβαση από τους κυβερνητικούς βουλευτές που συμπεριφέρονται ως μουσαφίρηδες 

Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, θεωρούμε αυτονόητο ότι τα γνωστά μέτρα οικονομικής στήριξης που ισχύουν για όλη τη χώρα είναι εντελώς ανεπαρκή για την περιοχή και θα επανέλθουμε άμεσα με ολοκληρωμένη πρόταση. 

Σήμερα παίρνουμε την πρωτοβουλία μιας καθαρής πρότασης προς την κυβέρνηση και καλούμε όλους τους φορείς και την τοπική μας κοινωνία να την αγκαλιάσουν. 

Στην ΠΕ Κοζάνης επιβάλλεται να προωθηθούν πολύ περισσότερα εμβόλια από όσα αναλογούν στον πληθυσμό μας και για την ακρίβεια τουλάχιστον τριπλάσια όσων μας αναλογούν

Με μια τέτοια κίνηση η πραγματική μας οικονομία θα πάρει πίσω ένα μεγάλο μέρος του χρόνου που στερήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης. 

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα στον τόπο μας ένα μήνυμα πρέπει να στείλουμε όλοι μαζί. 

Αν ούτε αυτό το ελάχιστο δεν μπορούν να κάνουν για την πιο δοκιμαζόμενη περιοχή της χώρας  οι κύριοι της κυβέρνησης και όσοι την εκπροσωπούν είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. 

 

Ως εδώ κύριοι της Κυβέρνησης 

Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας