Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ιερέας στην Καλαμάτα διέκοψε την λειτουργία: «Αντιρρησίες στα σπίτια σας όχι εδώ – Περάστε έξω ή φορέστε μάσκα»

Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας έβαλε στη θέση τους τους πιστούς που δε φορούσαν μάσκα μέσα στην εκκλησία.

  Ο ιερέας διέκοψε την θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία. «Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», είπε. Όταν τον ρώτησαν γιατί ο ίδιος δεν φοράει μάσκα απάντησε “οι ιερείς και οι ψάλτες με βάση τον νόμο δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν. Διαβάστε τον νόμο. Περάστε έξω

όσοι δεν φοράτε μάσκα. Τελείωσε!”. “Αυτό που σας λέω, τον λογο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς. Ή θα φορέσετε μάσκα ή θα βγείτε έξω. Σας παρακαλώ πολύ, σας το λέω με καλό τρόπο, ευχαριστώ” πρόσθεσε όταν επέμειναν.

“Περάστε, ή φορέστε μάσκα. Θερμή παράκληση. Αντιρρησίες θα είστε στα σπίτια σας όχι εδώ. Εδώ θα είστε υπάκουοι και σεβαστικοί. Αυτό που σας λέω. Κουμάντο και αντιρρησία στο σπίτι σας, όχι εδώ” υπογράμμισε. “Εδώ κάνω εγώ κουμάντο, αφήστε να κάνω εγώ κουμάντο ξέρω καλύτερα από εσάς. Λοιπόν, σεβόμενος, δεν θα κάνουμε διάλογο, ή θα βάλετε μάσκα ή θα περάσετε έξω. Συνεχίστε τη λειτουργία” πρόσθεσε. Ενώ στο τέλος έδωσε οδηγία να κληθεί η αστυνομία αν δεν συμμορφωθεί.

 


thecaller.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του!

Το Προφίλ μας