Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κοζάνης: Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με το επίδομα θέρμανσης στα καυσόξυλα σε χωριά του Δήμου

Με βάση το νόμο 4756/2020 από φέτος προβλέπεται χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές όλων των ειδών καυσίμων θέρμανσης μεταξύ αυτών στακαυσόξυλα,πέλετ κ.α.

          Όμως σε οικισμούς όπως του Ελλησπόντου και του Δημητρίου Υψηλάντη το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δεν επιτρέπει τους δικαιούχους να υποβάλουν την αίτηση επειδή ο ταχυδρομικός κώδικας συμπίπτει με αυτόν της πόλης της Κοζάνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποβάλουν την αίτηση.

          Σε μια περίοδο που το εισόδημα των εργατικών -λαϊκών νοικοκυριών πλήττεται απο την κυβερνητική πολιτική, η πολιτική της απελευθέρωσης - απολιγνιτοποίησης εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα και αποφασιστικά  να λυθεί το ζήτημα γιατί στερεί από τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικισμών έστω και αυτά την ανακούφιση . Καλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες και να πιέσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα κι να μην αφήσει τους δημότες των χωριών αυτών να μπλέξουν σε γραφειοκρατικά γρανάζια που θα καθυστερήσουν την καταβολή του επιδόματος.

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

 

Στολτίδης Νόντας

Δημαράκη Δώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας