Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ξεχρέωσε τη ΔΕΗ ο Δήμος Σερβίων

Το ποσό του 1.413.417,94 € κατατέθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών με πίστωση στον Δήμο Σερβίων για συσσωρευμένα χρέη ετών προς τη ΔΕΗ.

Ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τις πλάτες του Δήμου και έγινε ένα μεγάλο βήμα για την οικονομική εξυγίανσή του, που ήταν κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου προσωπικά.

55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε κάνεις ανάρτηση έπαρσης και ξεχνάς ότι το υπουργείο τα τακτοποιεί. Κοίτα αν χρωστας στη ΔΥΑΔΥΜΑ και ασε τα φουρ φουρ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να βγάλει ένα ευχαριστήριο προς το υπουργείο οικονομικών που τον ξεχρέωσε βάζει πάλι το όνομά του. Τι να πεις; Τα κόμπλεξ δεν κρίβονται.

Ανώνυμος είπε...

Το ποσό έρχεται από το Υπ. Εσωτερικών στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζει για την εξόφληση όλων των χρεών των δήμων. Έτσι έγινε δύο φορές επί δημαρχίας Ελευθερίου για ληξιπρόθεσμα χρέη από προμηθευτές και για τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, σύνολο χρεών περίπου 800.000 ευρώ.
Τώρα ήρθαν άλλα 1.413.000 ευρώ.
Όχι γιατί ο δήμαρχος έτρεξε, τι δυνατότητες έχει άλλωστε να επηρεάσει το Υπουργείο, αλλά γιατί η κυβέρνηση χρηματοδοτεί συνεχώς και με έκτακτες χρηματοδοτήσεις τους δήμους για εξόφληση των χρεών τους.
Μπράβο στην κυβέρνηση.
Ο δήμαρχος μπορεί να φαντασιώνεται ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους κι ο Βλαδίμηρος να ήταν δήμαρχος το χρέος πάλι θα σβήνονταν σάμα τι έκανε ο δήμος;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Τι μπράβο ρε φίλε! Από τους φόρους μας είναι
Και ουσιαστικά τους εξαγοράζει για να βγάζουν το σκασμο στην βίαιη απολιγνιτοποιηση
Ε να κάνουν και κάποιο δωράκι κάποιος δήμαρχος σαν το δικό μας πονηρο που είναι ο πρώτος στην ιστορία που προτείνει μόνος του να γίνει χωματερή αμιάντου στον δήμο του

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν του κάνουν το χατήρι.
Σε πολλούς δήμους γίνεται αυτό.
Πάρε παράδειγμα την Καστοριά, που προχθές επιχορηγήθηκε με 1,7 εκ. ευρώ για να ξεχρεώσει την ΔΙΑΔΥΜΑ.
Όλα τα βάρη της κακοδιαχείρισης δηλαδή στην πλάτη του κασιδιάρη, του φορολογούμενου. Τι να πει κανείς.

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ είπε...

Είναι αγένεια Δήμαρχε να μην ευχαριστείς την Κυβέρνηση και το Υπ. Οικονομικών για την πληρωμή του χρέους της ΔΕΗ και να καμαρώνεις μόνος. ΑΓΈΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έπαρση είναι και σανό για τους οπαδούς του που όλοι περιμένουν κάποιο ψιχουλο σαν διαμόρφωση αγροτικής οδοποιιας
Νομίζει ότι περνάνε αυτά βασιζόμενος στις συμβουλές του επικοινωνιολόγους "γράφε γράφε ψεμματα κάτι θα μείνει" .

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres βρωμιά και δυσωδία , το ανώτατο στάδιο του χυδαίου !!!
==========================================
Ένα απροκάλυπτα ρατσιστικό σχόλιο στην
αντισερβιώτικη ιστοσελίδα ai-vres .
Επειδή οι γνωστοί πλέον διαχειριστές της ιστοσελίδας είναι τόσο άσχετοι με τα Σέρβια φιλοξενούν τα πλέον ρατσιστικά σχόλια του κάθε ανόητου .
Έτσι θεώρησαν πολιτικά ορθό
να παρομοιάσουν την ενεργητικότητα
του σημερινού Δημάρχου με την αντίστοιχη του αείμνηστου Σερβιώτη Βλαδίμηρου , θεωρώντας ΄πως η δραστηριότητα του Δημάρχου υπολείπεται του ρόλου του και προσομοιάζει του Σερβιώτη Βλαδίμηρου που ήρθε ορφανός το 1922 . Ανατράφηκε στο μεγάλο Ορφανοτροφείο Σερβίων και ήταν πάντα προστατευόμενος των φορτηγατζήδων , αγαπητός δε απ όλους τους Σερβίώτες .
Ντροπή σας γελοία άτομα να δημοσιεύετε σχόλια που εμφανίζουν τον σε όλους μα αγαπητό Σερβιώτη Βλαδίμηρο ως την τελευταία απαξία του τόπου.
Σταματήστε την χυδαιότητα όπως τη μάθατε απ την ηγεμονία της πασοκοφασιστικής ΑΥΡΙΑΝΗΣ και απ τα απόνερα των Γερμανοθρεμμένων τσολιάδων ( Τσοχ - Σημ ) ή συνεχίστε τον κατήφορο.
=========================================
ΑπάντησηΑνώνυμος24/12/20 19:56Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους κι ο Βλαδίμηρος να ήταν δήμαρχος το χρέος πάλι θα σβήνονταν σάμα τι έκανε ο δήμος;
Απαντήσεις
📷Ανώνυμος24/12/20 20:37Πολύ σωστά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Το ανώτατο στάδιο του χυδαίου είναι ο ρατσισμός και ο σεξισμός και το νταηλικι απέναντι στους αδύναμους βγάζοντας τα προσωπικά του κόμπλεξ.
Εάν νομίζει κάποιος ότι αυτό ταιριάζει στη νυν δημοτική αρχή......στην κρίση του καθενος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ο σχολιαστής έλεγε και η κουτσή Μαρία να ήταν δήμαρχος το χρέος πάλι θα σβήνονταν θα έλεγε για ρατσισμό απέναντι στην κουτσή Μαρία; Τόσο μυαλό;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε από την "ηγεμονία της πασοκοφασιστικής ΑΥΡΙΑΝΗΣ και απ τα απόνερα των Γερμανοθρεμμένων τσολιάδων ( Τσοχ - Σημ )" τα έμαθαν που στα Σέρβια εκφράζονταν από εμβληματικές φυσιογνωμίες που προσέφεραν και στο ΠΑΣΟΚ και στα Σέρβια και κάποιοι από αυτούς δεν είναι πια στη ζωή. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσβάλλεις το ΠΑΣΟΚ και το Σημίτη που ήταν πρωθυπουργός 8 χρόνια και τους ανθρώπους που τους στήριξαν. Και ειδικά στα Σέρβια που είχε μεγάλο ποσοστό. Σταμάτα τη χυδαιότητα όπως την έμαθες από τη ψευτοκουλτούρα και τον ψευτοαριστερισμό ή συνέχισε στον κατήφορο. Κάποιος πρέπει να σου την πει για να σταματήσεις να προσβάλλεις ανθρώπους και δημοκρατικές παρατάξεις που τιμήθηκαν από τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μιλάει; Αυτός που κατέβηκε υποψήφιος με δήμαρχο που μένει στην Κοζάνη; Πλάκα μας κάνει; Τότε ήταν καλά; Και εδώ να κάνει διακρίσεις = ρατσιστής.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν αποδέχονται την κριτική δεν κάνουν για πολιτική. ΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρόεδρε έχασες την μπάλα. Για συγκεντρώσου λίγο και μην βρίζεις τους πάντες. Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς που είναι σήμερα στην δημοτική αρχή θα είναι και στην επόμενη γιατί ο κόσμος θα πάρει την απόφαση αλλά εσύ δεν θα είσαι σίγουρα άρχοντα!!!!!! Και βάζω και εγώ το σχόλιο μου ανώνυμα γιατί το έβαλες και εσύ έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς μεγάλωσαμε με το ΠΑΣΟΚ Και την Αυριανή και είμαστε περηφανη να μάς πουν μερικοί με ποιες εφημεριδες μεγάλωσαν και ποιους πολιτικούς είχαν για πρότυπο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ήσασταν περήφανη όλοι ? Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός και σεξισμός τι άλλο μπορεί να είναι ? μήπως αναλφαβητισμός?

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να θυμίσω ότι ο Ελευθερίου ήθελε να διώξει 5 βρεφονηπιοκομους γιατί δεν είχε λεφτά αλλά προσέλαβε ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ γραματεα που κανείς δεν ξέρει τι κάνει. Και συμφωνούσαν και κάποιοι "ευαίσθητοι αριστεροί" σαν τον πρόεδρο του συμβουλίου και δημοτικούς συμβούλους ενώ κακές γλώσσες λένε ότι συμφωνούσαν και κάποιοι "συριζαιοι" εργαζόμενοι. Χρόνια πολλα

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε αρέσει το aivres αλλά όλοι την ώρα μέσα είσαι Άρχοντα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Άρχοντα μας έλειψες μας σπας λιγάκι την ρουτίνα. Έστω με αυτά που λες,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπουμε τα δικά σου τα συντακτικά και τα ορθογραφικά νομίζεις ρε άρχοντα;

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε. Μεγαλύτερη ζημιά κάνεις εσύ στο Δήμαρχο παρά το aivres,που δε λογόκρινε το σχόλια που αναφέρεσαι.Άλλωστε δε λογόκρινε και το δικό σου. Εσύ παρουσιάζεις το Δήμαρχο να υοθετεί τις απόψεις σου.<> Εγώ αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το πιστέψω. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

#free koutsis Maria ! 12.21 ωραιος ρε φίλε χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος στο φβ του προέδρου επικροτεί το σχόλειό ταυ. Αρα συμφωνεί με τον ρατσισμό του Προέδρου

Ανώνυμος είπε...

Αυτός νομίζει ότι κάτι λέει τάχα τον πείραξε που ανέφερε ο άλλος τον Βλαδίμηρο απλώς ψάχνω ταν να βγει πάλι μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε κοίταξε τα προβλήματα του Δήμου και άσε της εξυπνάδες.

Ανώνυμος είπε...

Το αστροπελέκι πως γράφεται;;;μην κάνω κανένα ορθογραφικό λάθος.

Χωριάτης από Δήμο Σερβίων είπε...

Ποιος μιλάει για πολιτική ορθότητα αυτός που βρίζει όλους τους Κοζανίτες; Ο τιμητής των πάντων; Αυτός που δεν δέχεται καμία κριτική; Και γιατί τα βάζει με το μέσο και όχι με τον άνθρωπο που έγραψε το σχόλιο; Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ρατσισμός και διακρίσεις εκεί που θέλει. Τα άλλα γαργάρα.

Ανώνυμος είπε...

Μια παλιότερη απάντηση στις ανοησίες και τότε του Αρχοντα από τον σύντροφο Απόστολο Πηλίδη

http://ai-vres.blogspot.com/2020/02/blog-post_8.html

Ανώνυμος είπε...

Κακώς ασχολείστε μαζί του αυτος θέλει να είναι στην επικαιρότητα δεν τον βλέπεται ότι συνεχώς ψάχνετε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ .-

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο πρόσφατο παρελθόν κάποιοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, ασχολήθηκαν με άλλη μια συμπαθητική, εν ζωή, φυσιογνωμία από τα Ζευγαλατιά. Τη Φλιάγκαινα. Γιατί δεν αντεδρασες και τότε ρε Πρόεδρε; Κάποιοι επώνυμοι μιλούσαν για Φλιαγκαινες αν θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βγάζει τόση κακία ο πρόεδρας μ' αυτούς που μένουνε στην Κοζάνη; Πολλοί Σερβιώτες μένουν στην Κοζάνη, στην Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στην Αθήνα, στο Βέλγιο, στην Γερμανία και σε όλον τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για τον τόπο τους. Νοιάζονται και έρχονται όταν μπορούν και ενδιαφέρονται. Οι φοιτητές μας μένουν στις πόλεις που σπουδάζουν αλλά έρχονται στα Σέρβια και ψηφίζουν στο Δήμο Σερβίων. Όταν τους λένε μπράβο στο πρόεδρα και στον δήμαρχο αυτοί που δεν μένουνε στα Σέρβια τότε είναι καλά. Όταν τους κατακρίνουν αυτοί που δεν μένουν στα Σέρβια τότε τι να μας πουν αυτοί που δεν μένουν εδώ και δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους. Γελοία είναι τα επιχειρήματα του όχι ο άλλος που ανέφερε ένα όνομα! Ντροπή του για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις! Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί χαρακτηρισε τον εαυτό του Άρχοντα αυτό τα λέει όλα τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ν'απορεί κανείς με την ολη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής λες και δήμος είναι μόνο τα σέρβια,ενω τα προβλήματα στα χωριά συσσωρεύονται και δεν δίνουν σημασία στην επιλύσή τους,αλλά αναλώνουν το χρόνο στο φ/β και στις αυτοφωτογραφίσεις τους.Ο ένας μιλούσε για τραινάκι και λιμανάκια στην παραλίμνια περιοχή και ο άλλος μιλάει για νεκροταφείο τοξικών αποβλήτων στα καμβούνια,και ο άρχοντας να καθ'υβρίζει τα σά'ι'ιτ και τα ανώνημα σχόλια για την όποια κριτική τους γίνεται.Γνωρίζουν οτι στο Λιβαδερό δεν υπάρχει γιατρός αλλά έγινε και μεταφορα της νοσοκόμας στο κέντρο υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ούτε συνταγογράφηση και να ταλαιπωρείται ο κόσμος στα σέρβια;Γνωρίζουν ότι το παλιό τυροκομείο << ένα πετρόχτιστο κτήριο<< έχει πέσει η στέγη του; Γνωριζουν οτι το παλιό σφαγείο, <<τα προαναφερόμενα είναι στο Λιβαδερό<< είναι εντελώς εγκαταλειμμένο στη φθοράτου με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να είναι μη ανατρέψιμη καταστασή του; Γνωρίζουν οι διοικούντες του δήμου οτι το κτήριο της αστυνομίας, <<το οποίο έχει περιέλθει για χρήση στο δήμο<< έγινε εστία μόλυνσης στο κέντρο του χωριού με την εγκατάλειψή του; γνωρίζουν οι ιθύνοντες ότι υπάρχουν ετοιμόρροπα κτίσματα σε δρόμους που κυκλοφορεί κόσμος με κίνδυνο ατυχημάτων;Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά μου λάθη και κατακριθώ απο τον.......! Ευχαριστώ το ai vres για την φιλοξενία του.<< Ενας Λιβαδεριώτης <<

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους νοιάζει! Να το καταλάβουμε όλοι ότι δεν τους νοιάζει! Τους νοιάζει η αυτοπροβολή, οι φωτογραφίες στο ιντερνετ και το μπράβο. Να παίρνουν οι δικοί τους δουλειές δέστε στη διαύγεια όλες απευθείας αναθέσεις για να ξαναβγουν. Αυτό τους ενδιαφέρει. Και από κάτω τα πρόβατα που δεν ξέρουν και δεν ρωτάνε να μάθουν λένε μπράβο και ζήτω και τι ωραίος που είσαι μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχοντας χρονιαρα μερα λεει για βρωμα και δυσωδια; Αυτοι ειναι δημοτικη αρχη ολων των δημοτων;;; αυτο ειναι που ενωνουν και δεν διχαζουν;;;; Αν δεν του αρεσει γιατι μπαινει εδω συνεχεια και μετα σχολιαζει στο facebook;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος Βελβεντού δήλωσε 44 κτίρια ετοιμορροπα σε πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ για κατεδάφιση. Ο δημος Σερβίων κανένα!!! Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά τόσο στα Σέρβια όσο και στα χωριά

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας περνάνε για βόδια! Γράφει ο Ελευθερίου ότι ξεχρεωσατε γρήγορα γιατί στοίχισε λιγότερο μια μελέτη και αυξήθηκαν οι ηλεκτρονικές πληρωμές για τα νερά!
Μα από τον Οκτώβριο όλου αποφεύγουμε τις δημόσιες υπηρεσίες γιατί θέλει ραντεβού και πληρώνουμε ηλεκτρονικά ΔΕΗ νερά τα πάντα! Αυτό δεν σημαίνει ότι αυξήθηκαν ίσα εισπράττει ο δήμος! Σημαίνει ότι πιο πολλοί πληρώνουν ηλεκτρονικά από όσους πάνε στο ταμείο και μάλιστα ΔΕΝ συμφέρει τον δήμο γιατί πληρώνει έξοδα στις τράπεζες όπως όλοι όσοι εισπράττουν από ηλεκτρονικές πληρωμές!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ 14.51 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΑΔΕΡΙΩΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάς τούς χωριανούς σου να μάθεις πόσες φορές τους είπε η δημοτική αρχή να φέρουν προτάσεις κ όχι αντιπαλότητες κ ρώτα τούς χωριανούς σου ότι ζήτησαν έγιναν?Κ τα καλύτερα για το Λιβαδερό έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ρώτησε και τους καμβουνιωτες; Και ζήτησε, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ, να γίνει Χυτά αμιάντου; Αυτούς τους ρώτησε; Αλήθεια ο ταξιτζής ανοίξετε για αντιδήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Μας μπέρδεψες 20.05, πως γίνεται να υλοποιήθηκαν έργα αφού δεν έφεραν προτάσεις; μάλλον πρέπει να ζώ στο Λιβαδερό Δράμας και δεν τα είδα! Γίνεται; ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εκεί διαμένεις..

Ανώνυμος είπε...

Εχει παραισθήσεις το εμβόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Εκεί θέλετε να στείλετε τους Καμβουνιωτες. Προβλέπω όμως εσείς οι δημαρχαιοι ν φεύγετε νωριτερα

Ανώνυμος είπε...

Για τον πρόεδρα ένα έχω να πω: https://ai-vres.blogspot.com/2020/12/blog-post_936.html

Ανώνυμος είπε...

Μιλάτε για τον ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΠΟΥ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις κ. Ελευθερίου;
Από μια μελέτη των 5.000 € έκανες οικονομία;
Το χρέος όπως μας είπες είναι 2,6 εκ. ευρώ σε προμηθευτές και 1,5 εκ. ευρώ στην ΔΕΗ.
Και όλα αυτά τα ξεχρέωσες σε ένα χρόνο με οικονομίες των 1.000 €;
Γιατί δεν μας λες τι παρέλαβες από τον Κοσματόπουλο;
Γιατί δεν μας λες για τις πολλές έκτακτες χρηματοδοτήσεις που πήραν όλοι οι δήμοι και αυτές που πήρε ο δήμος Σερβίων;

Ανώνυμος είπε...

Βάζει στο facebook γραφήματα για 30.000 Ευρώ το τετράμηνο. Είστε καλά ρε εκεί στα Σέρβια; Δουλέψτε και σταματήστε να φωτογραφίζεστε κάθε 10 ώρες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 5721 http://www.nomotelia.gr/photos/File/5721b-20.pdf

Καθορισμός διαδικασίας, όρων, προϋποθέσεων και λοιπών ζητημάτων σχετικά με τη χορήγηση χρηματικής προκαταβολής στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ ΑΕ), έναντι των συνολικών ετήσιων υποχρεώσεων της χρήσης έτους 2021 για δαπάνη εξόφλησης λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.
ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!

ai-vreS είπε...

Σχόλια από ψεκασμένους οπαδούς του Σώρρα που λένε ανακρίβειες και ψέμματα δεν δημοσιεύουμε. Γράψτε την πολιτική ή άλλη κριτική σας. Δεν σημαίνει ότι τη συμμεριζόμαστε ή την υιοθετούμε.

Το Προφίλ μας