Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Προμήθεια απορριματοφόρου οχήματος Δήμου Σερβίων

Το συμφωνητικό για την ενός  προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

Η πίστωση του έργου με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ»

  προέρχεται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του άξονα προτεραιότητας « Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία του Περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 150.000,00 € αφορά στην προμήθεια ενός απορριμματοφόρου  οχήματος  το οποίο πρόκειται να  συμβάλει στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Σερβίων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 

 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο δήμος καθαριότητα δική του; ΟΧΙ
Έχει ιδιώτη εργολάβο;ΝΑΙ
Ποιος θα ωφεληθεί; Ο ιδιώτης εργολάβος ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ απορριματοφορο
Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και μια σωστή ανακοίνωση από τον δήμο.
Λιτή, περιεκτική χωρίς τις φανφάρες του δημάρχου ότι το απορριματοφόρο αγοράστηκε κατόπιν ενεργειών του. Φαίνεται πως η καινούργια δημοσιογράφος κάνει σωστή και ουσιαστική δουλειά. Και πάνω από όλα προφυλάσσει και το κύρος του δήμου.

Ανωνυμος είπε...

Θα σταθω στην διατυπωση παραπανω σχολιου που αναφερει οτι η αποκομιδη των σκουπιδιων γινεται απο εργολαβο ο οποιος μαλιστα δεν διαθετει δικα του απορριμματοφορα αλλα τα παρεχει ο δημος. Σου πουλαω το σπιτι μου για να μου το νοικιασεις. Η πολιτικη που εφαρμοζεται και στην αποκομιδη των απορριμματων απο τον δημο Σερβιων δειχνει την ανικανοτητα για οργανωση υπηρεσιας καθαριοτητας προς ωφελος των δημοτων. Συνηθως παρουσιαζουν την ιδιωτικοποιηση εν προκειμενω της αποκομιδης των σκουπιδιων σαν ωφελος για τον δημο που δεν προκυπτει ομως απο την μειωση των δημοτικων τελων στην τσεπη των δημοτων. Επιπλεον βαζει πλατη και η σημερινη δημοτικη αρχη για εργαζομενους δουλους αφου ο ιδιωτης εκμεταλευεται και με την βουλα τα προγραμματα φτωχειας του ΟΑΕΔ. Αντι να διεκδικει υπηρεσια καθαριοτητας πληρως στελεχωμενη και με εργαζομενους μονιμους γεμιζει τσεπες ιδιωτη και αδειαζει τις τσεπες των δημοτων.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε παιδιά λίγο συντακτικό δεν βλάπτει, Το συμφωνητικό για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος είναι το σωστό, μα καλά ούτε έκθεση στο δημοτικό δεν κάνατε? Αλλά ξέρω όλοι με την χημεία ασχολείστε εκεί στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

΄΄το οποίο πρόκειται να συμβάλει στο πλαίσιο της προσπάθειας΄΄, η προσπάθεια δεν έχει πλαίσια, οι ενέργειες, οι στόχοι, οι λειτουργίες, η πολιτική κ.α έχουν πλαίσια η προσπάθεια απλός είναι μια προσπάθεια. Έλλειψη βασικών γνώσεων και εννοιών. Έλεος

Ανώνυμος είπε...

Μα ο άλλος έδωσε συγχαρητήρια αχαχαχα. Μην ρωτήσετε για πτυχίο όμως! Τι να κάνουν τα παιδιά έχουν και μελέτη να φτιάξουν. Επιστημονική ομάδα είναι βλέπετε κατά τον Χρησταρα!

Ανώνυμος είπε...

Να μην αναφέρουμε καν την σχέση του εργολάβου με την "Γέφυρα στους συμβούλους"

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος Σερβίων εδώ και χρόνια έχει αναθέσει την αποκομιδή σε εργολάβους γιατί δεν έχει υπηρεσία καθαριότητας
Το αποριματοφορο που πήρε δηλαδή θα το χρησιμοποιεί ΙΔΙΩΤΗΣ εργολάβος
Όπως ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή με το αποριματοφορο που το βλέπουμε να κυκλοφορεί και το οδηγεί ο εργολάβος!
Με λίγα λόγια: το κράτος ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ έναν δήμο ο οποίος ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΙΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ
για να το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ!!!!

ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Τσοτυλίου πήρε σχολή με 100 σπουδαστές και εμείς με τόσα κτίρια κοιμόμαστε.Ανάπτυξη θέλουμε και έργα σημαντικά.

Σπύρος είπε...

Κάποια στιγμή θα νιώσει ντροπή και θα σταματήσει να λέει ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ. Και αυτοί που το γλύφουν σίγουρα ντρέπονται αλλά τι να κάνουν οι καυμένοι.

Το Προφίλ μας