Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

8 φορητοί υπολογιστές σε μαθητές της κοινότητας Πολυμύλου Κοζάνης από την εταιρεία «Enel Green Power»

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας τής «Enel Green Power» να υποστηρίξει τις τοπικές κοινωνίες στην περίοδο της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε δωρεά 8 φορητών υπολογιστών στους μαθητές που φοιτούσαν στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας Πολυμύλου Κοζάνης, όπου βρίσκεται και το υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο

της εταιρείας «Βαμβακιές» ισχύος 6,5MW. Με αυτή τη δωρεά, δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος, το τοπικό συμβούλιο, οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «Enel Green Power» για την άμεση ανταπόκριση και πολύτιμη βοήθειά της σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Παρατίθενται φωτογραφίες όπου απεικονίζονται η διαδικασία μοιράσματος των φορητών υπολογιστών και οι μαθητές, οι οποίοι γεμάτοι χαρά παρακολουθούν τα μαθήματά τους χωρίς εμπόδια.

Ευχαριστούμε πολύ την «Enel Green Power» και ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πράξεις αλληλεγγύης όπως την παραπάνω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 


Πηγή: Kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας