Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Πώς εξηγούνται τα 62 κρούσματα-ρεκόρ του Σαββάτου στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης -Τι συμβαίνει σε Εορδαία-Σιάτιστα και κλινική “Σπινάρη”

Από το kozanimedia.gr

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί ο αριθμός-σοκ των 62 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ο ΕΟΔΥ.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο μέχρι στιγμής αριθμό που έχει καταγραφεί στην περιοχή μας, ο οποίος δεν υπήρξε ούτε στις πρώτες ημέρες του περασμένου Οκτωβρίου, όταν η ΠΕ Κοζάνης ήταν η πρώτη στη χώρα που τέθηκε σε καθεστώς καραντίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia από τους αρμόδιους φορείς και τον ΕΟΔΥ, ο μεγάλο αυτός αριθμός των σημερινών κρουσμάτων εξηγείται από τον εντοπισμό πολλών νέων θετικών δειγμάτων (πάνω από 10) στο θεραπευτήριο “Σπινάρης”, ενώ σημαντικές και ανησυχητικές εστίες (Clusters) φαίνεται πως είναι οι περιοχές της Σιάτιστας και της Εορδαίας, που “έδωσαν” επίσης αρκετά νέα κρούσματα!

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες του Kozanimedia, πολύ καλύτερη είναι σήμερα η εικόνα στην πόλη της Κοζάνης,με λίγα, σχετικά, κρούσματα, ενώ οι εκτιμήσεις των αρμοδίων κάνουν λόγο για λιγότερα θετικά δείγματα και στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας αύριο, Κυριακή, κάτι που, ασφαλώς, απομένει να αποτυπωθεί και στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανόητοι ή το παίζεται? Βγήκε μια βόλτα να δείτε που οι μισοί δεν φοράνε μάσκες και τα πιτσιρίκια που βγαίνουν βόλτες ανά 8 αδες. Ντροπή για τους γονείς τους

Το Προφίλ μας