Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η αντιδήμαρχος Κοζάνης Χρ. Αθανασιάδου για τον φετινό “Νιάημερο” -Η απάντηση της στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: “Άστοχη η απειλή για μήνυση…δεν είναι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας”-Βίντεο

.
Πηγή βίντεο: kozanimedia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. Ο ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ειδικός παθολόγος είπε...

Ας μου επιτρέψει η κ. Αντιδήμαρχος, να της επισημάνω οτι, αν θέλει πράγματι ο Δήμος Κοζάνης την συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων,και των κατοίκων,της περιοχής, πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλον. Σαν παλαιότερος στήν Αυτοδιοίκηση, της προτείνω πρώτα να ενημερώνεται και μετά να κάνει διάφορες αναφορές και εμνφανίσεις στά ΜΜΕ.Στά Σέρβια έχει καθιερωθεί το Πανηγύρι καθε τελευταία Πέμπτη του Σεπτέμβρη, όπως και της Κοζάνης , κάθε πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη.Επομενως δέν αρχίζει από την προηγούμενη Παρασκευή, οπως γράφει και ο προηγούμενος σχολιαστής για να τελειώσει τήν Τρίτη.Άρα τελειώνει την Δευτέρα το μεσημέρι στα Σέρβια και μετακομίζει στην Κοζάνη για την Τρίτη. Σεβασμός λοιπόν στις ημερομηνίες για καλλίτερη συνεργασία.

Το Προφίλ μας