Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Το Δήμο Βοΐου θα τιμήσει με την παρουσία η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος στις 4 Νοεμβρίου 2017

Μετά από κάλεσμα του Δήμου Βοΐου  και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 105η επέτειο από τη μάχη και την απελευθέρωση της Σιάτιστας, η Α. Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του το Δήμο μας στις 4 Νοεμβρίου 2017.
 Αναλυτικό Πρόγραμμα
(θα τηρηθεί αυστηρά λόγω του χρονικού περιορισμού της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας)
ΣΑΒΒΑΤΟ  4  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2017

1.      Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου.
2.      Ώρα  08:00  π.μ.  :  Επίσημη έπαρση της σημαίας.
Ώρα  10:30  π.μ.  : Άφιξη του  Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Απόδοση τιμών.
Επίσημη Υποδοχή από Τοπικές Αρχές.
3.      Ώρα  10:30  π.μ.  Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος.
Στη συνέχεια θα εκφωνηθεί  ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Αναστάσιο Δάρδα,  Δρ. Ιστορικής Θεολογίας Α.Π.Θ.
4.      Ώρα  11:15  π.μ. :  Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο Μνημείο  Ηρώων της Πλατείας Τσιστοπούλου (Διοικητήριο).
5.      Κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.
6.      Σιγή ενός λεπτού εις μνήμη όλων των πεσόντων.
7.      Εθνικός Ύμνος.
8.      Αποχώρηση Επισήμων.
9.      Ώρα  12:00 μ.   :   Παρέλαση στην οδό  Μητροπολίτου Ιακώβου προ των επισήμων από Τμήματα Συλλόγων και Μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και στρατιωτικών αγημάτων.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Δημαρχείο. 
10.  Ώρα 13:00: Τελετή Ανακήρυξης της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Βοΐου και απονομή του Χρυσού Κλειδιού της πόλης της Σιάτιστας στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» .
Η εκδήλωση θα κλείσει με θεατρικό δρώμενο για την απελευθέρωση της Σιάτιστας από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας. (Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη προσωπικής πρόσκλησης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας