Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

O Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στο συνέδριο του προγράμματος COOPilot (φωτογραφίες & βίντεο)

 Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού βρέθηκε στο επίκεντρο του μεγάλου εργαστηρίου- συνεδρίου του προγράμματος COOPilot που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας στην Αθήνα και στον πολυχώρο του Impact Hub το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου.
Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος παρουσίασε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου (πρωτογενής τομέας, τουρισμός)
ενώ μαζί με τον Δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη αποτέλεσαν τα μέλη του πάνελ απατώντας στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Κεντρικό θέμα της πρώτης ημέρας ήταν η ανάπτυξη των συνεταιριστικών επιχειρήσεων και των οργανισμών κοινωνικής οικονομίας με τον κ. Κοσματόπουλο να αναφέρεται στην λειτουργία των συνεταιρισμών του Βελβεντού καθώς και στις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της δημοτικής αρχής σχετικά με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.



.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω εαν ο γιατρός το έχει καταλάβει αλλά σαν δημαρχος εκπροσωπεί εναν δήμο. Το δημοτικό συμβούλιο είχε λαβει γνώση αυτής της παρουσιας και ομιλίας; μήπως πήγε εκεί σαν γιατρος; μήπως πήγε σαν πελάτης;

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε γνώση για την συμμετοχή του δημάρχου και ούτε ενέκρινε κάποια κίνηση για την Αθήνα. Ο δήμαρχος πήγε παράνομα στην Αθήνα με το αυτοκίνητο του δήμου χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις του δημοτικού συμβουλίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.
Ως ιδιώτης μπορεί να πάει όχι όμως με το αυτοκίνητο του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

"Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, η καρδιά της ευρωπαϊκής κοινωνικής και συνεταιριστικής οικονομίας χτυπάει στην Ελλάδα! Σας περιμένουμε στο μεγάλο Εργαστήριο του προγράμματος COOPilot, στο κέντρο της Αθήνας. Λάβετε μέρος ΔΩΡΕΑΝ σε ένα διήμερο σοβαρής, επαγγελματικού επιπέδου κατάρτισης, με αντικείμενο τις καινοτόμες πρακτικές και προσεγγίσεις στην εκπαίδευση, που στοχεύει στην ανάπτυξη των συνεταιριστικών επιχειρήσεων και των οργανισμών της κοινωνικής οικονομίας. Διακεκριμένοι ειδικοί και εμπειρογνώμονες παρουσιάζουν τα ευρήματα μιας εκτεταμένης δι-ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων."

Coopilot: ευρωπαϊκό πρόγραμμα "κατάρτισης" που υλοποιείται από μια ιδιωτική εταιρία (ινστιτούτο κοινωνικής οικονομίας), έχει χρηματοδοτηθεί με 350.000 euro από την Ε.Ε. και θα γίνουν μία σειρά από ανούσιες ημερίδες, με καλεσμένους όπου ο δείκτης νοημοσύνης είναι κάτω του μέσου όρου!!!!! και μοναδικό στόχο να "δαγκωθεί" το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.
Όσο για τη συμμετοχή του Δήμου, περιττός ο όποιος σχολιασμός!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ.ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ

Το Προφίλ μας