Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Οι Καμμένοι ως… εξέχουσες προσωπικότητες!

Του Γιώργου Καρελιά
Στην Ελλάδα από απονομές μεταλλίων και τιμητικών τίτλων άλλο τίποτα. Να φάνε κι οι κότες. Εχει τιμηθεί και η (μετά συγχωρήσεως) κουτσή Μαρία. Ετσι, όταν πριν από μέρες διάβασα αυτό εδώ, σκέφθηκα «δεν χάλασε ο κόσμος να πάρει κάτι κι ο Καμμένος».
Και περίμενα με περιέργεια την τελετή της βράβευσης. Οσοι δεν βαριέστε δείτε την εδώ και… απολαύστε (ή φρικάρετε) υπεύθυνα, που λέει και το διαφημιστικό σποτ.


Κοτζάμ ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης), κοτζάμ πρύτανης (και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης), κοτζάμ αντιπρυτάνεις, καθηγητές, πνευματικοί άνθρωποι δηλαδή, επέλεξαν να βραβεύσουν τον Πάνο Καμμένο ως «μια από τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας»! Η οποία προσωπικότητα, όπως μας λένε όλοι αυτοί:

-Εχει διακριθεί για «σεβασμό στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα».
– «Εχει αναγνωριστεί διεθνώς για τους αγώνες του υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά της διεθνούς τρομοκρατίας».
– Κατατάσσεται μεταξύ εκείνων που «μπορούν να γίνουν ηγέτες και να δώσουν προοπτική στη χώρα»!
Επειδή όλοι αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι, που αποφάσισαν να τιμήσουν μια τόσο «εξέχουσα προσωπικότητα»,(παριστάνουν ότι) δεν γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν, ας τους θυμίσουμε ορισμένες πτυχές του «πολυσχιδούς έργου» του Πάνου Καμμένου:
– Είναι τέτοιος ο σεβασμός του στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα που δεν έχει απευθυνθεί ποτέ, μέσα στη Βουλή, στους αντιπάλους με την… εξέχουσα φράση «στα τέσσερα εσείς». Δείτε τον και ακούστε τον εδώ.
– Επίσης, ο εξέχων αυτός κοινοβουλευτικός ανήρ ουδέποτε έχει κραυγάσει, απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αντιπάλους του, «είναι προδότες».
– Ουδέποτε ο βραβευθείς έχει παρακινήσει το πλήθος να λιντσάρει δήμαρχο-πολιτικό του αντίπαλο.
– Εκτός από τη διεθνή τρομοκρατία, ο εξοχότατος Πάνος Καμμένος έχει κατατροπώσει και την εγχώρια. Όπως τότε που εμφάνιζε κοινοβουλευτικά κόμματα και στελέχη τους ως συνεργάτες και συνοδοιπόρους τρομοκρατών (εδώ). Και μετά τσακωνόταν με τον αρχιπροπαγανδιστή της χούντας Γεωργαλά για τον αν του έγραψε ή όχι το σχετικό πόνημα, αν (δεν) τον πλήρωσε κτλ (εδώ).
– Αυτός ο βράχος της αξιοπιστίας και της πολιτικής συνέπειας ουδέποτε διαβεβαίωσε ότι «ούτε νεκρός» θα συνεργαζόταν με όσους εφάρμοσαν Μνημόνια (εδώ).
Ολα αυτά δεν τα ήξεραν (λέμε τώρα…) ο πρύτανης, οι αντιπρυτάνεις και όλοι οι υπόλοιποι του ΤΕΙ Θεσσαλονικης που βράβευσαν την εξέχουσα προσωπικότητα Πάνος Καμμένος. Αλλιώς πώς θα διανοούνταν να τον στολίσουν με τόσα κοσμητικά επίθετα; Ομως, αν δεν τα ήξεραν, ανακύπτει το ερώτημα: πού ζούν; Μέσα σε τήβενο σαν κι αυτή που φόρεσαν στον τιμηθέντα;
Και τώρα που τα έμαθαν θα εξακολουθήσουν να αισθάνονται υπερήφανοι για την επιλογή που έκαναν; Τέτοια πρότυπα προτείνουν στους φοιτητές τους; Υπάρχει κανείς εκεί στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που να αισθάνεται προσβεβλημένος, επειδή οι ηγήτορές του κάνουν τέτοιες επιλογές; Αισθάνεται κανείς ντροπή;
Εν κατακλείδι, έχουν ακουστά για τη ρήση του Μαρκ Τουέιν «ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει. Ή που θα έπρεπε να το κάνει»;
Θεέ μου, τι θα δούμε, θ’ ακούσουμε και θα ζήσουμε ακόμα…
protagon.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://thecaller.gr/callers-choice/oi-dekapente-logoi-pou-axizei-o-kammenos/

Το Προφίλ μας