Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Βρέθηκε και 16ος πιθανός δότης του ΣΕΑ Κοζάνης ¨ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ¨

Αυτή τη φορά  η ανακοίνωση για τη εύρεση συμβατού δότη έγινε από τον ίδιο το  δότη μέσω ανάρτησης του στο Φ/Β, από τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του να είναι σε αυτή τη μοναδική θέση να δώσει ελπίδα σε μια ζωή
Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Νεβεσκιώτη αφού ενημερώθηκε από το ΚΕΔΜΟΠ - Χάρισε Ζωή για την πιθανότητα να χαρίσει ζωή!
«Λίγες ώρες πριν έλαβα ένα υπέροχο τηλεφώνημα από το Πανεπιστήμιο Πατρών . Τη χαρά που ένιωσα θα μπορούσα να τη συγκρίνω
μόνο με την αναγγελία εγκυμοσύνης της γυναίκας μου. Ενημερώθηκα λοιπόν πως βρέθηκα να είμαι παγκοσμίως ο μόνος συμβατός δότης μυελού τον οστών, με μια κοπέλα στην Ιταλία. Έτσι έχει σημαντικές πιθανότητες να σωθεί από τη Λευχαιμία. Εξαιτίας του έργου του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης Γέφυρα Ζωής, συμμετείχα τυχαία σε μια δράση τους και τώρα κάτι υπέροχο πιστεύω πως θα συμβεί. Όσο περισσότερο συμμετέχουμε σε ανάλογες δράσεις, τόσο η ζωή θα κερδίζει. Ποτέ δεν ξέρεις! ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ »
            Η χαρά μας είναι μεγάλη για τον 16ο συμβατό δότη μας!
Ακόμη ένα νέο παιδί που ενημερώθηκε από τον Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης για τη δωρεά μυελού των οστών βρέθηκε συμβατός με κάποιον ασθενή στον κόσμο, μια νέα γυναίκα!
Έναν  χρόνο μετά τη λήψη δείγματος ο Γιάννης είναι στη μοναδική και σπάνια θέση να δώσει ελπίδα Ζωής σε ένα νέο παιδί, έναν συνάνθρωπο που παλεύει με τη Λευχαιμία.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» εύχεται και ευελπιστεί όσοι διαβάζουν αυτή τη δημοσίευση να κινητοποιηθούν και να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!

            -Συνεργάτες του Συλλόγου θα βρίσκονται την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 από τις 11:00 -14:00 στην Κεντρική Πλατεία με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα δωρητών Ιστών και Οργάνων για ενημέρωση και λήψη δειγμάτων για δότες Μυελού των Οστών.
*Η φωτογραφία στο Γραφείο του Συλλόγου.
Ο Γιώργος Σπέντζας ο Πρώτος που έδωσε Μόσχευμα με το γκρί και ο τελευταίος 16ος  συμβατός ο Γιάννης Νεβεσκιώτης με τα γυαλιά χαρούμενοι από την εύνοια της τύχης.
Μακάρι να βρουν χιλιάδες μιμητές.
Χάρισε Ζωή - Νίκησε τη λευχαιμία!
Για το Δ.Σ.
Τσαουσίδης Θεόδωρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας