Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Πλειστηριασμός 1ης κατοικίας φτωχής ηλικιωμένης από την Πρώτη Φορά Αριστερά

Παίρνει 320 ευρώ η αγροτική σύνταξη ενώ το σπίτι είναι 60 τ.μ
Όπως καταγγέλει ο κ. Κώστας Γκότσης, γιος της ηλικιωμένης, η μητέρα του ζει σε ακραία φτώχεια με κομμένο ρεύμα και μία αγροτική σύνταξη των 320 ευρώ, ενώ νοσηλεύεται μετά από πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το σπίτι της ηλικιωμένης, που είναι πρώτη και μόνη κατοικία, 60 τ.μ., εκπλειστηριάστηκε από τράπεζα στην τιμή των 20.000 ευρώ, καθώς η ίδια είχε μπει εγγυήτρια σε επαγγελματικό δάνειο του γιου της, ο οποίος χρεοκόπησε λόγω της κρίσης.
Ο κ. Γκότσης της Παρασκευή πήγε στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας όπου και συναντήθηκε με τον Π. Λαφαζάνη.
Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Γκότσης περιέγραψε στα στελέχη του κόμματος τη δική του δεινή οικονομική θέση λόγω της χρεοκοπίας και πρόσθεσε ότι πρότεινε στην τράπεζα ρύθμιση του δανείου, την οποία όμως εκείνη απέρριψε.
Ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε τον πλειστηριασμό του σπιτιού της ηλικιωμένης ως «τον ορισμό της σύγχρονης αναλγησίας και βαρβαρότητας». 

Επίσης, επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης, λεγοντας πως ενώ όλα τα συστημικά μέσα προβάλλουν προπαγανδιστικά τις στημένες και κατασκευασμένες καταγγελίες για δήθεν ματαιώσεις πλειστηριασμών από το κίνημα γόνων βιομηχάνων, ούτε ένα, σχεδόν, δεν ανέφερε τον βάρβαρο πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας της συγκεκριμένης γυναίκας, που θάφτηκε μέσα στη γενική σιωπή και περιφρόνηση, για να δείξει ποιες απάνθρωπες δυνάμεις κυριαρχούν σε αυτήν τη χώρα.

Ας θυμηθούμε τον Αλέξη Τσίπρα όταν έλεγε ειρωνικά "θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια".

Τελικά ήρθαν οι αριστεροί και κάνουν αυτό ακριβώς.

 https://omadaalithias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας