Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην εκπομπή Επί Παντός στο TOP CHANNEL: "Είναι κατάντια για την περιοχή μας να μας εκπροσωπεί αυτός ο Δήμαρχος. Είναι ένα τραγικό δυστύχημα που έχει συμβεί στο Δήμο μας"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εσένα υποστηρίζω ούτε τον τρελό για να εξηγούμαστε αλλά το να λες ότι είναι κατάντημα η εκπροσώπηση του Δήμου από τoν συγκεκριμένο Δήμαρχο σημαίνει πως υποτιμάς την νοημοσύνη των πολιτών στο σύνολο τους και σε ρωτώ γιατί νοιάζεσαι να αναλάβεις Δήμαρχος σε ένα τέτοιο Δήμο? Με πολίτες χαμηλής νοημοσύνης? Μαζευτείτε όλοι σας και οι μεν και οι δε γιατί σε λίγο θα σας πάρουνε με τις ντομάτες αμφότεροι. Δύο κόκοροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Ανώνυμος είπε...

Tι δεν καταλαβαίνεις 5.12μ.μ ο άνθρωπος λεει οτι ο δήμαρχος κατάντησε τον δήμο σε κακά χάλια.Αυτό και το βλέπουν και το καταλαβαίνουν όλοι οι πολίτες. Τι πρέπει να πει δηλαδή οτι όλα πάνε ρολόι?Πέρασαν 3 χρόνια και πολύ υπομονή και ανοχή έδειξαν.Δεν παλευεται ο ανίκανος αν μπορεις εσυ πες τον τρόπο.Εξ άλλου φαίνεται η διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών και στις συνεντεύξεις τους καταλαβαίνεις ποιος είναι ζουρλός και ποιος οχι!Τα πράγματα είναι απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!Ο γιατρός έβαλε στην εντατική τον δήμο όπου νάναι θα εκπνεύσει!

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε 8:33 χαλάρωσε λίγο δεν σου τον θίξαμε τον κωνσταντοπουλο μην τρελαίνεσαι απλα για την ωρα και οι δυο τους δεν κάνουν για αυτο τον Δήμο τους είδαμε και τους μάθαμε τον ενα τέσσερα χρονια και τον άλλο στα τρία/ θελουμε καινούργιο αίμα και σοβαρά άτομα... Καλο βραδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Κωνσταντόπουλος δεν είναι σοβαρός και είσαι σοβαρός εσύ που ταυτίζεις τον Κωνσταντόπουλο με τον Κοσματόπουλο. Μα αν για κάτι κατηγορείται ο Κωνσταντόπουλος είναι γιατί παραήταν σοβαρός. Όσο για τους νέους μαζί σου είμαι αλλά μόνο νέα άτομα χωρίς εμπειρία, θα καούν στην κατάσταση που είναι σήμερα ο δήμος. Θα περάσουν τέσσερα χρόνια ώσπου να βρουν βηματισμό και δεν θα κάνουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι εχουμε επιχειρησεις ξέρουμε ποσο σημαντικο ειναι το εργαλειο που λέγεται εργαζομενοι κσι συνεργατες. Στον δήμο έχω βαρεθει να βλέπω τους ίδιους στις θέσεις τις υψηλες ενω οι τεσσερις τελευταιοι δήμαρχοι της πολης λενε τα χειρότερα! Αρα ειτε δεν τα βαζουν μαζι τους για κάποιο λογο ειτε βολευτηκαν για κάποιο λογο. Γιατι ο καλος εργαζομενος προφυλασει απο γκάφες και βοηθάει. Αν και δεν νομιζω ο γιατροςνα παιρνει απο λογια. Και συγκρίνετε και τους συνεργατες του κωνσταντοπουλυ , ο οποιος φυσικα και εκανε πολλα λαθη, με του γιατρου. Μερα με τη νυχτα.οποτε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ. ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΗΝ ΣΦΙΧΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΦΙΧΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΆΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ;ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ 10.58 Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε δημοκρατία έχουμε, εσυ να ψηφίσεις τον νέο, εμείς θα ψηφίσουμε, τον παλαιο κατα εσένα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και κατα εμας τον πιο σίγουρο ,εργατικό και λογικό δήμαρχο!

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε και ακούστε τι λένε πρώην συνεργάτες του Κωνσταντόπουλου, και πρώην δεξιά χέρια ούτε το όνομα του δεν θέλουνε να ακούσουνε. Κύριε Κωνσταντόπουλε είχα την χαρά να διαβάσω την επιστολή παραίτησης του τότε προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου άνθρωπος εξαίρετος, σοβαρός και λόγιος, για μένα ήταν και Καθηγητής μου. Τι έχετε να πείτε? Τον βγάζετε τρελό και αυτόν? Γιατί στην επιστολή φαίνετε ξεκάθαρα οι ενέργειες σας για το κληροδότημα του Βελβεντού. Και αυτό είναι επίτευγμα της στιβαρής διοίκησης ?

Το Προφίλ μας