Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Προετοιμασία εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β περιόδου 2017

Ενόψει της προετοιμασίας των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β περιόδου 2017 ,σας ενημερώνουμε ότι θα ισχύσει για πρώτη φορά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων του ΚΠΓ. Για το λόγο αυτό οι υποψήφιοι πρέπει να αναζητήσουν το Σύστημα Καταχώρησης Αιτήσεων Υποψηφίων στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kpg.it.minedu.gov.gr/.
Πλέον ο υποψήφιος θα καταχωρεί ο ίδιος ηλεκτρονικά την αίτηση του στο σύστημα και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα γίνεται αποκλειστικά η αναζήτηση της υπάρχουσας αίτησης στο σύστημα και η οριστικοποίηση αυτής, εφόσον πρώτα ελεγχθουν  τα στοιχεία της αίτησης και η πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου.
 Ο υποψήφιος μπορεί να οριστικοποιεί την αίτηση του σε οποιαδήποτε Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης επιθυμεί και όχι απαραίτητα σε αυτή που σχετίζεται με  την περιοχή εξεταστικού κέντρου που έχει επιλέξει για εξεταστικό κέντρο.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης : www.dide.koz.sch.gr και να συμβουλεύονται το εγχειρίδιο χρήσης 2017.

                                                                                      

 Από την Δ/νση 
Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας