Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μήνυση καταθέτει ο Φώτης Ζυγούρης κατά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου για όσα ισχυρίστηκε στην εκπομπή “Έκτακτη Έκδοση” του Top Channel (video)

από το Kozanimedia.gr
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προτίθεται να καταθέσει ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φώτης Ζυγούρης κατά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου για όσα ισχυρίστηκε ο τελευταίος στην εκπομπή “Έκτακτη Έκδοση” του Top Channel, με τον Ζήση Πιτσιάβα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Ο κ. Ζυγούρης, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Top Channel, τόνισε πως
δε θέλει προς το παρόν να απαντήσει στα όσα εναντίον του ανέφερε ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, υπογραμμίζοντας πως η απόφασή του για προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι ειλημμένη.
Δείτε την επίμαχη εκπομπή:

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειλημμένη για πότε; άμεσα; εντός του έτους; στις ....καλένδες;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Ζυγούρης είναι συνυπεύθυνος για το όργιο που μας φόρτωσαν, μαζί με όλους τους άλλους σερβιώτες και μη που συμμετείχαν σε αυτόν τον συνδυασμό

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του Κωνσταντόπουλου κρεμάτε και ταμπέλες συνυπεύθυνοι, μαζί με τους άλλους που συμμετείχαν, εάν ήταν εντάξει ο Κωνσταντόπουλος θα έβγαινε ξανά, αυτό να το χωνέψετε και δεν υποστηρίζω τον τρελό να φύγει εδώ και τώρα αλλά δεν μπορεί να υποτιμάτε την νοημοσύνη του συνόλου και να μου το παίζετε και έξυπνοι. Θα ήσασταν έξυπνοι εάν τώρα είχατε να προτείνετε αξιόλογα άτομα από τον τόπο μας που ξέρουνε την κατάστασή όχι τους ξένους που μας φόρτωσε ο Καλλικράτης.

Ανώνυμος είπε...

εξυπνακια 5,11 ο κωνσταντοπουλος δεν βγηκε οχι επειδη δεν ηταν ενταξει αυτος. Δεν βγηκε επειδη μεγαλο μερος του κοσμου ηθελε να τρωει το κουτοχορτο του γιατρου και να του γινουν ρουσφετια. Με αυτη την νοοτροπια ο επομενος θα ειναι σαν τον γιατρο

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας το καταλάβουμε ολοι.Νέοι άνθρωποι στον Δήμο μας με διάθεση για προσφορά για τον τόπο μας.Κωνσταντόπουλε και Κοσματοπουλε εκπροσωπείτε το παλαιό,φτάνει πια μας κουράσατε.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου είπε, ότι εμείς θέλουμε από τον τόπο σας τοπικιστή.
Αι σιχτίρ, δεν κατάλαβες ακόμη ότι έχουμε Καλλικράτη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο Κων/λος έκανε 3,5 χρόνια δήμαρχος και λες οτι εκπροσωπεί το παλαιό ...Εεεεε οχι δεν είναι ο λόγος αυτός που δεν βγήκε όλοι ξέρουμε οτι δούλευε για τον δήμο χωρίς αμφιβολία ολημερίς.Τον λόγο που δεν βγήκε ψαξτον αλλου κατα Βελβεντό μεριά θάλεγα αλλα και αυτοί πληρώνουν το τίμημα και αυτοι εξαπατήθηκαν απο τις μπούρδες τις προεκλογικές του γιατρού.Οσο για το Νέοι άνθρωποι που λες αν εννοεις ηληκία δεν θα υπάρχει πείρα και αν εννοείς απλως καινούρια άτομα πρόσεχε μην πέσεις πάλι στα ίδια με τα σημερινά χάλια.ΑΝ έχεις πάντως κάτι στο μυαλό σου καλύτερο εεε... πες το και σε εμάς να ξεστραβωθούμε μια και μας χαρακτηρίζεις μη έξυπνους!Σίγουρο είναι όμως οτι ο Κωνσταντόπουλος με τον Κοσματόπουλο δεν εχει καμμία σχέση είναι η μέρα με τα μαύρα μεσάνυχτα

Ανώνυμος είπε...

Πάρτο χαμπάρι και σύ 10.04.Το παρελθόν δεν μπορεί να γίνει μέλλον.Ενοχλείσαι λίγο τι να κάνουμε αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος2 Νοεμβρίου 2017 - 10:04 μ.μ.
Και να μην ψήφιζε το Βελβεντό ο Κοσμαδόπουλος θα κέρδιζε για 152 ψήφους περισσότερους, μάθε πρώτα και μετά να γράφεις. Αν όλα παγαίνανε καλά θα ξανα κέρδιζε ο Κωνσταντόπουλος αλλά όπως πολύ καλά τα λέει ο παραπάνω φίλος μας ο κόσμος βαρέθηκε τα ρουσφέτια και τα βολέματα. Όλοι ξέρανε πως ο Γιατρός τουλάχιστον στο θέμα αυτό είναι αμετακίνητος.

Ανώνυμος είπε...

Φώτη φαίνεται πως σε έχει στο χέρι ο δήμαρχος και ούτε μήνυση θα κάνεις ούτε θα τον καταγγείλεις. Κάτσε στα αυγά σου. Αν ήσουν καθαρός θα χάλαγες τον κόσμο για αυτά που σε κατηγορεί.Θέλεις να εισαι και υποψήφιος βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Αμετακινητοςνστα ρουσφετια ο γιατρός. Βέβαια. Αμετακίνητα μονο ρουσφετια και κολλητοι. Καλά σε αλλη περιοχή ζειτε ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη καταθεσει μηνυση..δηλωση για εντυπωσεις μονο

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ. ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΗΝ ΣΦΙΧΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΦΙΧΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΆΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε και ακούστε τι λένε πρώην συνεργάτες του Κωνσταντόπουλου, και πρώην δεξιά χέρια ούτε το όνομα του δεν θέλουνε να ακούσουνε. Κύριε Κωνσταντόπουλε είχα την χαρά να διαβάσω την επιστολή παραίτησης του τότε προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου άνθρωπος εξαίρετος, σοβαρός και λόγιος, για μένα ήταν και Καθηγητής μου. Τι έχετε να πείτε? Τον βγάζετε τρελό και αυτόν? Γιατί στην επιστολή φαίνετε ξεκάθαρα οι ενέργειες σας για το κληροδότημα του Βελβεντού. Και αυτό είναι επίτευγμα της στιβαρής διοίκησης ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά έχετε τρελαθει; ο Κωνσταντόπουλος είναι δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΦΑΓΕ ΑΚΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝΕ 2 ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ._

Ανώνυμος είπε...

9.38 δεν είναι και ούτε θέλουμε να είναι.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι γελανε και μεις κλαιμε

Το Προφίλ μας