Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Παραδίδεται μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο δρόμος Βελβεντό – Καταφύγι – Παρουσία του μητροπολίτη Περγάμου


Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Βελβεντού – Καταφυγίου, μετά την αποπεράτωση των εργασιών στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης που είχε σημειωθεί πριν από χρόνια.
Την προσεχή Δευτέρα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης θα προχωρήσει στην  διαγράμμιση του δρόμου, οπότε ο δρόμος μπορεί να δοθεί στη κυκλοφορία.
Στο μεταξύ η επίσημη παράδοση του δρόμου προσδιορίζεται να γίνει γύρω στις 20 Αυγούστου. Όπως ξανάγραψε ο «e-ptolemeos.gr», εκδήλωσε ενδιαφέρον να παραβρεθεί στα εγκαίνια ο εκ Καταφυγίου μητροπολίτης Περγάμου, Ιωάννης Ζησιούλας.
Ο μητροπολίτης έρχεται στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο. Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη στην Κατερίνη, προκειμένου να κλείσει η ημερομηνία επίσημης παράδοσης του …πολύπαθου δρόμου Βελβεντού – Κατερίνης, ο οποίος δίδεται πλέον σε χρήση για τους κατοίκους του ιστορικού ορεινού χωριού, αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες, καθώς πρόκειται για μια διαδρομή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.
http://e-ptolemeos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και το νερό του Δία μπορεί να την σταματήσει. Αυτό που πίνει ο Κοσμάτιος.

Το Προφίλ μας