Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Σε απόγνωση κάτοικοι του Τρανοβάλτου από λακκούβες που χρονίζουν στο δρόμο τους

Τεράστιες λακκούβες σε κεντρικό δρόμο του Τρανοβάλτου που χρονίζουν! Οι άνθρωποι που ζουν εκεί βρίσκονται σε απόγνωση. Έχουν απευθύνει και εγγράφως (ως συν.) το αίτημά τους για αποκατάσταση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού από 12.10.2016, χωρίς βέβαια μέχρι τώρα να γίνει καμιά παρέμβαση επίλυσης, αλλά και χωρίς καν να υπάρξει μια απάντηση στο αίτημα από την υπηρεσία, ως όφειλε, αφού «σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν2690/1999 ΚΔΔ, οι δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, οφείλουν να απαντούν εντός 50 ημερών». Έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαβημάτων και οχλήσεων προς κάθε αρμόδιο του Δήμου και δεν γίνεται τίποτε!
Αναφερόμαστε στο δρόμο του Τρανοβάλτου, από το τέλος της νησίδας νότια της πλατείας του χωριού και δυτικά  προς το σούπερ μάρκετ του «Δεληβάνη», μέχρι τη στροφή προς το φούρνο. Η κατάσταση του δρόμου είναι -σύμφωνα με τις καταγγελίες- απαράδεκτη, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων ή ακόμη και των πεζών. Επίσης στη στροφή προς το φούρνο, υπάρχει διαρροή νερού από το φρεάτιο, για περισσότερο από ένα χρόνο, που δημιουργεί εστία ρύπανσης, μόλυνσης και αισθητικής υποβάθμισης  του χώρου (φωτο).
Ακούει κανείς αρμόδιος ή εποπτεύουσα αρχή να
βοηθήσει;
ΥΓ. Φυσικά και άλλοι δρόμοι του Τρανοβάλτου παρουσιάζουν ανάλογα προβλήματα.
mikrovalto.gr
Συν. ΦΩΤΟ και αντίγραφο της 1ης σελίδας της αίτησης (χωρίς όνομα)






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το χάλι μας.
Να την χαιρόμαστε την δημοτική αρχή. Ανύπαρκτοι και μοιραίοι.
Αλλά γιατί οι Τρανοβαλτινοί διαμαρτύρονται; Αυτοί δεν ψήφισαν την δεύτερη Κυριακή τον Κοσματόπουλο, όταν μάλιστα ο Κοσματόπουλος στα Καμβούνια δεν είχε υποψήφιο σύμβουλο;

Ανώνυμος είπε...

Τι λογική είναι αυτή 6.31;Επειδή ψήφισαν Κοσματοπουλο δεν πρεπει να διαμαρτύρονται;Να σε πάρουμε στον Γάμο μας για να ευχηθεις και του χρόνου.Όσοι ψήφισαν Κοσματοπουλο δεν είναι δημότες;Δεν είναι πολίτες του κράτους;Δεν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 12.45

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΩΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 6:31 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ...Σ ΣΑΣ.

Το Προφίλ μας