Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Καλούμε τους Εθελοντές Για το Μεγάλο Φαράγγι, τη Χούνη

Ο περιπατητικός διάδρομος στο Μεγάλο Φαράγγι των Σερβίων, στη Χούνη, παρουσιάζει κάποια σημάδια φθοράς από την κακοκαιρία του χειμώνα. Σε κάποια σημεία μάλιστα υπάρχει και κίνδυνος. Ξεναγώντας κάποια γκρουπ εντοπίσαμε τις φθορές και αποφασίσαμε ότι πρέπει να γίνει και ένα γενικό καθάρισμα και συντήρηση του διαδρόμου.
Καλούμε, λοιπόν, γι’ αυτό το σκοπό όσους τεχνίτες μπορούν και θέλουν να αναλάβουν τη συγκόλληση των σπασμένων κιγκλιδωμάτων και όσους απλούς πολίτες θέλουν να βοηθήσουν στην καθαριότητα του χώρου, να το δηλώσουν από σήμερα στο Γραφείο του Μ.Ο.Σ. προσωπικά ή στο τηλέφωνο 24640 22555, από ώρα 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.  ή στο κινητό 6979213106.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα είχατε 4-5 χρόνια να πατήσετε το πόδι σας στο φαράγγι.Για ποιό χειμώνα μιλάτε? Εδώ και 4-5 χρόνια επικρατεί αυτή η κατάσταση. Και αν δεν υπήρχε το φιλότιμο κάποιων συμπολιτών μας θα είχαν πέσει όλα. Δεν αξιωθηκατε ούτε δύο εργάτες να κόψουν τα χόρτα να βάλετε πέρυσι. Όσον αφορά τους εθελοντές αφήστε να κάνουν από μόνοι τους ότι μπορούν. Δεν έχουν ανάγκη από επιστάτες. Η πληρώστε εργάτες για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν η γκασμα και φτυάρι στον ώμο και δλια λένε στο χωριό μου.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του Μορφωτικου, κριμα που ο συλλογος φερει το ονομα των Καστρων.Ασχολειστε μονο με καθε ειδους αοσμες ,ανοστες και αγευστες εκδηλωσεις και εχετε αφησει τα ΚΑΣΤΡΑ στο ελεος του καιρου και τη φθορα του χρονου .Επιτελους, απο τα χρηματα του ταμειου (που ειναι ουκ ολιγα, απο οτι γνωριζουμε) αφιερωστε ενα ποσο για τον εξωραϊσμο του χωρου. Μονο με τον εθελοντισμο δεν διορθωνετε η κατασταση .Τι να κανουμε .Αφου η Δημοτικη Αρχη ειναι απουσα , οπως και σε ολα τα θεματα , ασχοληθειτε εσεις .Πολιτισμος ειναι και αυτο.Τι αλλο πολιτιστικο εχει να δειξει η περιοχη μας. Στολιδι επρεπε να το ειχατε .

Το Προφίλ μας