Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής o κ. Βασίλειος Μιχελάκης.

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, κλήθηκε να συμμετάσχει και να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης.
Η συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29-6-2017 στις 10 το πρωί στην αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» στη Βουλή των Ελλήνων, αφορά στην περιβαλλοντική αποκατάσταση των λιγνιτικών πεδίων της Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων: ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Μιχαήλ Βερροιόπουλος καθώς και ο Χειριστής Περιβαλλοντικών Θεμάτων των Εξορυκτικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χαράλαμπος Καραθανάσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Τμήματος Παρακολούθησης και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας αλλά και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής της ΑΝ.ΚΟ Α.Ε. κ. Γιώργος Αμανατίδης και από τη ΔΕΗ ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ανδριώτης και η κα Όλγα Κουρίδου Γενική Διευθύντρια Ορυχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας