Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Άνοιξε ο δρόμος για την επίλυση του θέματος συντήρησης του γηπέδου Τρανοβάλτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεταφορά από το αποθεματικό του Δήμου ποσού 10.000.€ και την αντίστοιχη εγγραφή έξτρα επιχορήγησης στην Κοινωφελή Επιχείρηση, για τον ειδικό σκοπό της συντήρησης του γηπέδου του Τρανοβάλτου Καμβουνίων, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017.
Την ερώτηση – πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενώ στην άμεση προώθηση του θέματος και τη συζήτηση-ψήφιση σε τακτικό θέμα της συνεδρίασης (περί «τροποποίησης προϋπολογισμού») βοήθησε και η απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης που είχε προηγηθεί -όπως ανέφερε ο πρόεδρός της Φώτης Ζυγούρης-, για αύξηση του προϋπολογισμού κατά 10.000 €, μετά από πρόταση του συμβούλου Τάσου Αλεξόπουλου (δείτε το ηχητικό ΒΙΝΤΕΟ από τη συνεδρίαση). 
Έτσι ανοίγει ο δρόμος της επίλυσης ενός «καυτού» θέματος για την ποδοσφαιρική ομάδα του Μικροβάλτου και των κατοίκων του Τρανοβάλτου κατά πρώτον και της ομάδας της Ελάτης κατά δεύτερον, που τα δυο προηγούμενα χρόνια -με δεδομένο το πρόβλημα του γηπέδου της Ελάτης(;)- είχε προτιμήσει για έδρα, γήπεδα στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.
Απομένει βέβαια η άμεση υλοποίηση της απόφασης από μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, που είναι και η υπεύθυνη για τη συντήρηση των αθλητικών χώρων, για την ανάθεση της συντήρησης του γηπέδου Τρανοβάλτου, καθότι τα περιθώρια δήλωσης της έδρας των ομάδων έχουν στενέψει, με την ομάδα του Μικροβάλτου να «καίγεται» και να θέλει να μην επαναληφθούν τα προβλήματα των δυο τελευταίων χρόνων.
ΥΓ. Στην ίδια συζήτηση τέθηκε και το θέμα της εγκατάστασης παροχής ταχείας φόρτωσης νερού για τους νέους αγρότες του Μικροβάλτου, που μάλλον …συσκότισε την υπόθεση (δείτε το και αυτό στο ΒΙΝΤΕΟ).
mikrovalto.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Η αναφορά μου στο θέμα του κρουνού ταχείας φόρτωσης νερού για τους αγρότες του Μικροβάλτου, πέρα από τον καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο γιατί δεν υλοποίησε την υπόσχεσή του στην λαϊκή συνέλευση, έκλεισε με την πρότασή μου να ολοκληρώσει ο δήμος με δικά του έξοδα και προσωπικό ό,τι παραμένει ακόμα ως εκκρεμότητα στο εν λόγω έργο.
Αναγκάστηκα να παρέμβω στην αναφορά του δημάρχου ότι τάχα η πρόεδρος διαφωνεί με την κατασκευή του κρουνού, λέγοντας την αλήθεια, ότι δηλαδή η πρόεδρος συμφωνεί με την κατασκευή, απλά επισημαίνει ότι πρέπει να μπει υδρομετρητής, πράγμα για το οποίο και οι ίδιοι αγρότες συμφωνούν.

Ανώνυμος είπε...

otan o z myrizei aima

Ανώνυμος είπε...

fotaki posa stin tziopa??????

Το Προφίλ μας