Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν στο Επιμελητήριο Κοζάνης το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην «Εκπτωτική Κάρτα» για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης  στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας». Με την επίδειξη της κάρτας αυτής θα παρέχεται συγκεκριμένη ποσοστιαία έκπτωση στα προμηθευόμενα είδη από τα καταστήματα - επιχειρήσεις, που θα δηλώσουν στο Επιμελητήριο ότι επιθυμούν να εγγραφούν στη «λίστα» των επιχειρήσεων που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να δηλωθούν από τις επιχειρήσεις και τα είδη στα οποία θα γίνεται η έκπτωση, όπως και το ποσοστό της έκπτωσης αυτής.
Όσες επιχειρήσεις - καταστήματα της Περιφερειακής Ενότητας  Κοζάνης επιθυμούν να  συμμετέχουν στην «Εκπτωτική Κάρτα» καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, δηλώνοντας  ταυτόχρονα και το ποσοστό έκπτωσης που μπορούν να χορηγήσουν στις διάφορες κατηγορίες εμπορευμάτων που διαθέτουν.
Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Κοζάνης τηλ. 24610 41693.


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας