Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Σε διεθνές συνέδριο για αγροτικά ζητήματα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

Βασικός ομιλητής και συντονιστής του κεντρικού πάνελ ήταν χθες ο Δήμαρχος Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία ΄΄AMERICAN genetics΄΄ του Σερβιώτη Παύλου Ζουλιάμη σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η σημασία του πολλαπλασιαστικού υλικού στον 21ο αιώνα, η σημερινή πραγματικότητα και οι εξελίξεις ήταν το θέμα του συνεδρίου στο οποίο συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, υπουργοί από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, βουλευτές, πρώην υπουργοί καθώς και καθηγητές πανεπιστημίων οι οποίοι εισηγήθηκαν σχετικά με το θέμα.
Ο κ. Κοσματόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Ζουλιάμη ο οποίος έχει ιδρύσει και διοικεί μία εταιρία που ξεχωρίζει στον συγκεκριμένο χώρο με διεθνή αναγνώριση ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις προοπτικές για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και όσα μπορούν να πραγματοποιηθούν στον τομέα της αγροτικής παραγωγής με την συνεργασία και την συμβολή του κ. Ζουλιάμη.
Να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο 1η Ιουλίου κλιμάκιο με υπουργούς από το Ιράν, την Σενεγάλη και τον κ. Ζουλιάμη θα επισκεφθεί το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας