Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Ημερίδα με θέμα: ''Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας'' την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Καστοριά

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και το Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Καστοριάς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: 

«Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας»

Στόχοι της εκδήλωσης είναι: 
- η διάχυση της γνώσης με διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας,
- η αειφόρος ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, στη βάση του υγιούς ανταγωνισμού και σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ευζωίας των ζώων, για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Ν. Καστοριάς (ΑΣΟ Καστοριάς).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12:00 - 12:20 Προσέλευση – Εγγραφή Συμμετεχόντων. 

12:20 - 12:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών.

12:30 - 12.50 ‘’Αντιμετώπιση Νεοαναδυόμενων Ασθενειών Κτηνοτροφίας - Γρίπη των πτηνών, Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών, Αφδώδης, Ευλογιά προβάτου, Πανώλη μικρών μηρυκαστικών, Καταρροϊκός προβάτου’’, 
Εισηγητής: Ηλιάδης Σωκράτης, Κτηνίατρος – Υγιεινολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 

12.50 - 13.10 ‘’Αδειοδότηση Σταβλικών Εγκαταστάσεων’’
Εισηγήτρια: Κόρδα Βασιλική, Γεωπόνος Δ.Α.Ο.Κ. Καστοριάς.

13:10 - 13:30 ‘’Καινοτομία & Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Κτηνοτροφία’’
Εισηγητής: Σιόγκας Θεόδωρος, Πρόεδρος Δ.Ε. Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.). 

13.30 - 14:00 Συζήτηση και Συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας