Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Κατασκηνωτές, με τροχόσπιτο, από την πόλη Nancy της Γαλλίας, στην Νεράιδα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού (Φωτογραφία)

Από το kozan.gr
Επισκέπτες, από την πόλη Nancy της Γαλλίας, στην Νεράιδα. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της εν λόγω Τοπικής Κοινότητας, Ξενοφών Βαίζογλου: «Συνταξιούχοι της εκπαίδευσης της Γαλλίας μου ζήτησαν να μείνουν με τροχόσπιτό τους στην Νεράιδα.  Είχαν δει την Νεράιδα στην σελίδα visitneraida.gr και αποφάσισαν να μας επισκεφτούν.  Κατενθουσιάστηκαν από την φιλοξενία και την θέα της Νεράιδας. Έστειλαν πολλές φωτογραφίες στα παιδιά τους στην Γαλλία και στην Κίνα. Μου εξέφρασαν όμως ένα παράπονο, δεν υπάρχει στην βόρεια Ελλάδα χώρος ελεύθερου κάμπινγκ. Χάρηκαν όταν τους έδειξα τον χώρο στην παλιά Νεράιδα,
δίπλα στην λίμνη,όπου σκεφτόμαστε να τον κάνουμε χώρο ελεύθερου κάμπινγκ.  Στο σημερινό πρόγραμμα τους έχουν το γύρο της λίμνης με ποδήλατο.»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα μας τρελάνετε? Νεράιδα Κοζάνης, του δήμου Βελβεντού σερβίων δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Το ελευθερο καμπινγκ συμφωνα με το νομο θεωρειται ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ασχετοι κανένα κάμπινγκ δεν κανουν.αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ. ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .

Το Προφίλ μας