Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Γενικοί γιατροί θα καλύψουν τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για ΑμεΑ για την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων

Τις ανάγκες του εξεταστικού και βαθμολογικού κέντρου για τα άτομα με αναπηρία στην Κοζάνη, που εξυπηρετεί των ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς θα εξυπηρετήσουν για το μήνα Ιούνιο οι γενικοί γιατροί της ΜΥ-ΠΕΔΥ Κοζάνης, σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε η 3η Υγειονομική Περιφέρεια και η ΜΥ-ΠΕΔΥ Κοζάνης στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρο Γιαννακίδη, μετά από παρέμβασή του.
Η Αντιπεριφέρεια Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ευχαριστεί θερμά την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, τη Διευθύντρια της Μ.Υ.-ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου
και τους γενικούς γιατρούς που ανταποκρίθηκαν, για τη συνεργασία, με στόχο την υγειονομική κάλυψη των εξετάσεων και την εξυπηρέτηση των αναγκών που τυχόν προκύψουν.
                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου