Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης φώναζε «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» και ζητούσε να παραιτηθούν οι Κουκουλόπουλος-Παπαδόπουλος και οι βουλευτές για τη «Μικρή ΔΕΗ»-Τώρα τι θα πει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;-Βίντεο!

Από το kozanimedia.gr
Ιούνιος-Ιούλιος του 2014. Η τότε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προωθεί το σχέδιο της «Μικρής ΔΕΗ» και σύσσωμη η τοπική κοινωνία αντιδρά με κινητοποιήσεις.
Ο νεοεκλεγείς, τότε, περιφερειαάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, τόσο από το βήμα σύσκεψης για την προετοιμασία συλλαητηρίου, όσο και από τη συγκέντρωση της Πτολεμαιδας ζητά…μετ’ επιτάσεως την παραίτηση των τότε υφυπουργών Π. Κουκουλόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου, αλλά και των κυβερνητικών βουλευτών της περιοχής μας, λέγοντας, μάλιστα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»!
Σχεδόν τρία χρόνια μετά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αποφασίσει και φέρνει στη Βουλή την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχει αρθρώσει ούτε…λέξη περί παραίτησης των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Κοζάνη και Φλώρινα!
Ξέχασε τα όσα έλεγε το 2014 ή, απλά, τώρα ανήκει στην…κυβερνητική πλευρά; «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», λοιπόν, για τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας…
Δείτε εδώ τα δυο βίντεο:

Πηγή βίντεο: Kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας