Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Πανηγύρι 2017 στο Τρανόβαλτο (2 ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε στο Τρανόβαλτο το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου 2017,  ο Πολιτιστικός Μορφωτικός  Σύλλογος Τρανοβάλτου "Η Αναγέννηση" στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο της ετήσιας πανήγυρης, εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, πολιούχου του Τρανοβάλτου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τζιδημόπουλος με το καλωσόρισμα του κόσμου και της φιλοξενούμενης χορευτικής ομάδας του Χορευτικού Ομίλου Κοζάνης, όπου επιδόθηκε στον υπεύθυνό της χοροδιδάσκαλο Αργύρη Παπαζήση ...
αναμνηστική μαρμάρινη εικόνα, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των τοπικών αρχών και το κυρίως πρόγραμμα ξεκίνησε η μαθητική χορευτική ομάδα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου που τραγούδησε και χόρεψε παραδοσιακά μαγιάτικα τραγούδια (αναπληρώνοντας επάξια το γυναικείο τμήμα που δεν συμμετείχε, λόγω πένθους) και συνέχισαν τα άλλα δυο παιδικά τμήματα του συλλόγου (το ένα με φοβερά νήπια!), επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά του χοροδιδασκάλου Στέλιου Μπούκου.

Η συνέχεια δόθηκε μα παραδοσιακούς χορούς από το τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Κοζάνης (Χ.Ο.Κ.) που καταχειροκροτήθηκε, όντας ομάδα προχωρημένου επιπέδου...
Και όλα τα παραπάνω, με τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του Γιάννη Γρίβα που ήταν και αυτή στα καλύτερά της (στο τραγούδι ο  Δημήτρης Καρακώστας), που απογείωσε στη συνέχεια το χορό και το γλέντι του κόσμου, μέχρι περασμένα μεσάνυχτα.

Περισσότερα στο mikrovalto.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας